\documentclass[11pt,landscape]{article}
\usepackage{fontspec,tikz}

\newfontfamily\emojifont{Noto Color Emoji}[RawFeature={mode=harf}]
\DeclareTextFontCommand{\emo}{\emojifont}

\newcommand{\rightstubs}[3]{%
    \begin{tikzpicture}[overlay,remember picture]
            \pgfmathparse{int(\pageheight/#2)}
            \foreach \y in {1,2,...,\pgfmathresult}
            \node [draw,
            text width= #1,
            minimum height= #2,
            anchor=east,
            font=\large,
            align=center
            ] (stub) at ([shift={(0,-#2*(\y-0.5))}]current page.north east) {#3};
        \end{tikzpicture}
}

\newcommand{\leftstubs}[3]{%
    \begin{tikzpicture}[overlay,remember picture]
            \pgfmathparse{int(\pageheight/#2)}
            \foreach \y in {1,2,...,\pgfmathresult}
            \node [draw,
            text width= #1,
            minimum height= #2,
            anchor=west,
            font=\large,
            align=center
            ] (stub) at ([shift={(0,-#2*(\y-0.5))}]current page.north west) {#3};
        \end{tikzpicture}
}

\begin{document}

\pagestyle{empty} % suppress page numbers for a flyer

\begin{center}
  {\Huge Hallo \emo{👋} fra din FAU representant!\\[2ex]}
    {\Large
    Jeg heter Valentin, og er faren \emo{👨} til Samir \emo{👦} !\\
    Jeg er medlem for Morgengry \emo{🌄} i Foreldrerådets \\
    arbeidsutvalg og tenkte å gi dere mulighet til\\
    å ta kontakt med meg.\\[4ex]}
    {\LARGE
    Har du lyst å bli mer kjent med de andre foreldre,\\
    å møtes til playdate på lekeplass \emo{🛝},\\
    å småprate litt \emo{☕}, eller bare å dele dine\\
    meninger eller bekymringer \emo{🤔} ?\\[2ex]
    Ta kontakt nå \emo{☎️} !\\[4ex]}
    {\large
    Dere kan bare sende mail eller sms med spørsmål, eller si ifra at dere
    har interesse med sosiale ting, så skal jeg samle alle i en gruppe og
    prøve å organisere noe \emo{🎉}}
\end{center}
\rightstubs{5cm}{1.96272cm}{\emo{📞} 40602899 \\ \emo{✉️} v.krasontov@gmail.com}
\leftstubs{5cm}{1.96272cm}{\emo{😾} vil ikke \emo{😾}}

\end{document}
