# Links a les diferents pàgines de la pelicula "El viatge de Chihiro"
### [Pelicula HTML](https://v.carreto.gitlab.io/pelicula/Pelicula%20HTML/index.html)

### [Pelicula HTML i CSS](https://v.carreto.gitlab.io/pelicula/Pelicula%20HTML%20i%20CSS/index.html)

### [Pelicula TEMPLATE](https://v.carreto.gitlab.io/pelicula/Pelicula-responsive%20template/index.html)

### [Pelicula TEMPLATE amb contingut](https://v.carreto.gitlab.io/pelicula/Pelicula-responsive/index.html)

### [Pelicula Bootstrap](https://v.carreto.gitlab.io/pelicula/Pelicula%20Bootstrap/index.html)

### [CSS](https://v.carreto.gitlab.io/pelicula/estils/css%20i%20sass/estil.scss)
Hi ha un problema amb una fotografia, en local si que em surt, pero al pujar-ho tot no.