důležité
    náhledová stránka webu po přihlášení
    auto vytváření projektu
    dump databáze při git push
    insert databáze při tvorbě projektu


pohrát
    klik na podmenu bude mířit na href #nadpis

veru
    udělat místo na mapách

role="presentation" jsname="V68bde" style="display:none;"></div></div><input type="hidden" name="entry.1593896653" jsname="L9xHkb"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemGradingGradingBox freebirdFormviewerViewItemsItemGradingFeedbackBox" jsname="R7fTud"></div><div jsname="XbIQze" class="freebirdFormviewerViewItemsItemErrorMessage" id="i.err.1080977961" role="alert"></div></div><div role="listitem" class="freebirdFormviewerViewItemsItemItem" jsname="ibnC6b" jscontroller="qDmeqc" jsaction="rcuQ6b:npT2md;sPvj8e:aj0Jcf;JIbuQc:aj0Jcf;" data-required="true" data-input="L9xHkb" data-item-id="582818804"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHeader"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitleContainer"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitle" dir="auto" role="heading" aria-level="2" aria-describedby="i.desc.582818804">Datum vybraného workshopu: <span class="freebirdFormviewerViewItemsItemRequiredAsterisk" aria-hidden="true">*</span></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHelpText" id="i.desc.582818804" dir="auto">Aktuální data workshopů najdete na Facebooku  <a href="https://www.google.com/url?q=https://www.facebook.com/pg/samamky.cz/events/&amp;sa=D&amp;ust=1504088735507000&amp;usg=AFQjCNGo9PtCeZtIr-Pk2hVzBqEVAfnNCQ">https://www.facebook.com/pg/samamky.cz/events/</a> a již brzy i na našich webových stránkách. V případě individuálního workshopu napiště Vámi preferované datum - spojíme se s vámi a domluvíme podrobnosti.</div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsDateDateInput"><div class="freebirdFormviewerViewItemsDateDateInputs" jsname="q7Lpsb" aria-label="Datum vybraného workshopu:" data-includeyear="true"><div class="freebirdFormviewerViewItemsDateDateSelectionInput"><div class="freebirdFormviewerViewItemsTimeNumberEdit"><div class="freebirdFormviewerViewItemsTimeLabel">DD</div><div class="quantumWizTextinputPaperinputEl freebirdThemedInput freebirdThemedInputDarkerDisabled freebirdFormviewerViewItemsDateInput" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="cASped"><div class="quantumWizTextinputPaperinputMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPaperinputContentArea exportContentArea"><div class="quantumWizTextinputPaperinputInputArea"><input type="text" class="quantumWizTextinputPaperinputInput exportInput" jsname="YPqjbf" autocomplete="off" tabindex="0" aria-label="Day of the month" maxlength="2" min="1" max="31" role="combobox"  data-initial-value=""/></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPaperinputFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputCounterErrorHolder"><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPaperinputHint exportHint"></div></div></div><input type="hidden" name="entry.617807374_day" jsname="L9xHkb_day"></div></div> <div class="freebirdFormviewerViewItemsDateSep">/</div> <div class="freebirdFormviewerViewItemsDateDateSelectionInput"><div class="freebirdFormviewerViewItemsTimeNumberEdit"><div class="freebirdFormviewerViewItemsTimeLabel">MM</div><div class="quantumWizTextinputPaperinputEl freebirdThemedInput freebirdThemedInputDarkerDisabled freebirdFormviewerViewItemsDateInput" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="bhSbLe"><div class="quantumWizTextinputPaperinputMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPaperinputContentArea exportContentArea"><div class="quantumWizTextinputPaperinputInputArea"><input type="text" class="quantumWizTextinputPaperinputInput exportInput" jsname="YPqjbf" autocomplete="off" tabindex="0" aria-label="Month" maxlength="2" min="1" max="12" role="combobox"  data-initial-value=""/></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPaperinputFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputCounterErrorHolder"><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPaperinputHint exportHint"></div></div></div><input type="hidden" name="entry.617807374_month" jsname="L9xHkb_month"></div></div> <div class="freebirdFormviewerViewItemsDateSep">/</div> <div class="freebirdFormviewerViewItemsDateDateSelectionInput freebirdFormviewerViewItemsDateYearInput"><div class="freebirdFormviewerViewItemsTimeNumberEdit"><div class="freebirdFormviewerViewItemsTimeLabel">YYYY</div><div class="quantumWizTextinputPaperinputEl freebirdThemedInput freebirdThemedInputDarkerDisabled freebirdFormviewerViewItemsDateInput freebirdFormviewerViewItemsDateYearInput hasValue" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="livHne"><div class="quantumWizTextinputPaperinputMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPaperinputContentArea exportContentArea"><div class="quantumWizTextinputPaperinputInputArea"><input type="text" class="quantumWizTextinputPaperinputInput exportInput" jsname="YPqjbf" autocomplete="off" tabindex="0" aria-label="Year" maxlength="4" value="2017" min="1867" max="2067" role="combobox"  data-initial-value="2017"/></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPaperinputFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputCounterErrorHolder"><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPaperinputHint exportHint"></div></div></div><input type="hidden" name="entry.617807374_year" jsname="L9xHkb_year" value="2017"></div></div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemGradingGradingBox freebirdFormviewerViewItemsItemGradingFeedbackBox" jsname="R7fTud"></div><div jsname="XbIQze" class="freebirdFormviewerViewItemsItemErrorMessage" id="i.err.582818804" role="alert"></div></div><div role="listitem" class="freebirdFormviewerViewItemsItemItem freebirdFormviewerViewItemsTextTextItem" jsname="ibnC6b" jscontroller="rDGJeb" jsaction="sPvj8e:e4JwSe,vwKRrd;" data-required="true" data-item-id="1077004935"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHeader"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitleContainer"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitle" dir="auto" role="heading" aria-level="2" aria-describedby="i.desc.1077004935">Mé jméno a příjmení: <span class="freebirdFormviewerViewItemsItemRequiredAsterisk" aria-hidden="true">*</span></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHelpText" id="i.desc.1077004935" dir="auto">Stejné jméno prosím uveďte i do poznámky k platbě, ať se nám to hezky spáruje :)</div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsTextItemWrapper"><div class="quantumWizTextinputPaperinputEl freebirdFormviewerViewItemsTextShortText freebirdThemedInput" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="W85ice"><div class="quantumWizTextinputPaperinputMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPaperinputContentArea exportContentArea"><div class="quantumWizTextinputPaperinputInputArea"><input type="text" class="quantumWizTextinputPaperinputInput exportInput" jsname="YPqjbf" autocomplete="off" tabindex="0" aria-label="Mé jméno a příjmení:" aria-describedby="i.desc.1077004935 i.err.1077004935" name="entry.1801295625" value="" required dir="auto" data-initial-dir="auto" data-initial-value=""/><div jsname="LwH6nd" class="quantumWizTextinputPaperinputPlaceholder exportLabel" >Your answer</div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPaperinputFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputCounterErrorHolder"><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPaperinputHint exportHint"></div></div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemGradingGradingBox freebirdFormviewerViewItemsItemGradingFeedbackBox" jsname="R7fTud"></div><div jsname="XbIQze" class="freebirdFormviewerViewItemsItemErrorMessage" id="i.err.1077004935" role="alert"></div></div><div role="listitem" class="freebirdFormviewerViewItemsItemItem freebirdFormviewerViewItemsTextTextItem" jsname="ibnC6b" jscontroller="rDGJeb" jsaction="sPvj8e:e4JwSe,vwKRrd;" data-required="true" data-item-id="1565000451"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHeader"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitleContainer"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitle" dir="auto" role="heading" aria-level="2" aria-describedby="i.desc.1565000451">Telefon <span class="freebirdFormviewerViewItemsItemRequiredAsterisk" aria-hidden="true">*</span></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHelpText" id="i.desc.1565000451" dir="auto">Na toto telefonní číslo zavoláme v případě nustnosti upřesnění organizačních detailů.</div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsTextItemWrapper"><div class="quantumWizTextinputPaperinputEl freebirdFormviewerViewItemsTextShortText freebirdThemedInput" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="W85ice"><div class="quantumWizTextinputPaperinputMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPaperinputContentArea exportContentArea"><div class="quantumWizTextinputPaperinputInputArea"><input type="text" class="quantumWizTextinputPaperinputInput exportInput" jsname="YPqjbf" autocomplete="off" tabindex="0" aria-label="Telefon" aria-describedby="i.desc.1565000451 i.err.1565000451" name="entry.605010287" value="" required dir="auto" data-initial-dir="auto" data-initial-value=""/><div jsname="LwH6nd" class="quantumWizTextinputPaperinputPlaceholder exportLabel" >Your answer</div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPaperinputFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputCounterErrorHolder"><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPaperinputHint exportHint"></div></div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemGradingGradingBox freebirdFormviewerViewItemsItemGradingFeedbackBox" jsname="R7fTud"></div><div jsname="XbIQze" class="freebirdFormviewerViewItemsItemErrorMessage" id="i.err.1565000451" role="alert"></div></div><div role="listitem" class="freebirdFormviewerViewItemsItemItem freebirdFormviewerViewItemsTextTextItem" jsname="ibnC6b" jscontroller="rDGJeb" jsaction="sPvj8e:e4JwSe,vwKRrd;" data-required="true" data-item-id="1247506446"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHeader"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitleContainer"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitle" dir="auto" role="heading" aria-level="2" aria-describedby="i.desc.1247506446">E-mail <span class="freebirdFormviewerViewItemsItemRequiredAsterisk" aria-hidden="true">*</span></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHelpText" id="i.desc.1247506446" dir="auto">Potřebný pro potvrzení přijetí platby a další komunikaci.</div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsTextItemWrapper"><div class="quantumWizTextinputPaperinputEl freebirdFormviewerViewItemsTextShortText freebirdThemedInput" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="W85ice"><div class="quantumWizTextinputPaperinputMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPaperinputContentArea exportContentArea"><div class="quantumWizTextinputPaperinputInputArea"><input type="text" class="quantumWizTextinputPaperinputInput exportInput" jsname="YPqjbf" autocomplete="off" tabindex="0" aria-label="E-mail" aria-describedby="i.desc.1247506446 i.err.1247506446" name="entry.627674185" value="" required dir="auto" data-initial-dir="auto" data-initial-value=""/><div jsname="LwH6nd" class="quantumWizTextinputPaperinputPlaceholder exportLabel" >Your answer</div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPaperinputFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPaperinputCounterErrorHolder"><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPaperinputHint exportHint"></div></div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemGradingGradingBox freebirdFormviewerViewItemsItemGradingFeedbackBox" jsname="R7fTud"></div><div jsname="XbIQze" class="freebirdFormviewerViewItemsItemErrorMessage" id="i.err.1247506446" role="alert"></div></div><div role="listitem" class="freebirdFormviewerViewItemsItemItem freebirdFormviewerViewItemsTextTextItem" jsname="ibnC6b" jscontroller="rDGJeb" jsaction="sPvj8e:e4JwSe,vwKRrd;" data-item-id="1351595163"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHeader"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitleContainer"><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemTitle" dir="auto" role="heading" aria-level="2" aria-describedby="i.desc.1351595163">Komentáře? Dotazy? Pozdravy?</div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemItemHelpText" id="i.desc.1351595163" dir="auto"></div></div></div><div class="quantumWizTextinputPapertextareaEl modeLight freebirdFormviewerViewItemsTextLongText freebirdThemedInput" jscontroller="pxq3x" jsaction="clickonly:KjsqPd; focus:Jt1EX; blur:fpfTEe; input:Lg5SV;" jsshadow jsname="W85ice"><div class="quantumWizTextinputPapertextareaMainContent exportContent"><div class="quantumWizTextinputPapertextareaPlaceholder exportLabel"  jsname="LwH6nd">Your answer</div><div class="quantumWizTextinputPapertextareaContentArea exportContentArea"><textarea class="quantumWizTextinputPapertextareaInput exportTextarea" jsname="YPqjbf" data-rows="1" tabindex="0" aria-label="Komentáře? Dotazy? Pozdravy?" jscontroller="gZjhIf" jsaction="input:Lg5SV;ti6hGc:XMgOHc;rcuQ6b:WYd;" name="entry.1036693211" dir="auto" data-initial-dir="auto" data-initial-value=""></textarea></div><div class="quantumWizTextinputPapertextareaUnderline exportUnderline"></div><div jsname="XmnwAc" class="quantumWizTextinputPapertextareaFocusUnderline exportFocusUnderline"></div></div><div jsname="ty6ygf" class="quantumWizTextinputPapertextareaHint exportHint"></div></div><div class="freebirdFormviewerViewItemsItemGradingGradingBox freebirdFormviewerViewItemsItemGradingFeedbackBox" jsname="R7fTud"></div><div jsname="XbIQze" class="freebirdFormviewerViewItemsItemErrorMessage" id="i.err.1351595163" role="alert"></div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewNavigationNavControls" jscontroller="lSvzH" jsaction="rcuQ6b:npT2md;JIbuQc:V3upec(GeGHKb),HiUbje(M2UYVd),NPBnCf(OCpkoe)" data-shuffle-seed="-5136282642821264104" data-should-execute-invisible-captcha-challenge="false"><div class="freebirdFormviewerViewNavigationButtonsAndProgress"><div class="freebirdFormviewerViewNavigationButtons"><div role="button" class="quantumWizButtonPaperbuttonEl quantumWizButtonPaperbuttonFlat quantumWizButtonPaperbuttonDark quantumWizButtonPaperbutton2El2 freebirdFormviewerViewNavigationSubmitButton" jscontroller="VXdfxd" jsaction="click:cOuCgd; mousedown:UX7yZ; mouseup:lbsD7e; mouseenter:tfO1Yc; mouseleave:JywGue;touchstart:p6p2H; touchmove:FwuNnf; touchend:yfqBxc(preventMouseEvents=true|preventDefault=true); touchcancel:JMtRjd;focus:AHmuwe; blur:O22p3e; contextmenu:mg9Pef;" jsshadow jsname="M2UYVd" aria-disabled="false" tabindex="0" ><div class="quantumWizButtonPaperbuttonRipple exportInk" jsname="ksKsZd"></div><div class="quantumWizButtonPaperbuttonFocusOverlay exportOverlay"></div><content class="quantumWizButtonPaperbuttonContent"><span class="quantumWizButtonPaperbuttonLabel exportLabel">Submit</span></content></div></div></div><div class="freebirdFormviewerViewNavigationPasswordWarning">Never submit passwords through Google Forms.</div></div><input type="hidden" name="fvv" value="1"><input type="hidden" name="draftResponse" value="[null,null,&quot;-5136282642821264104&quot;]
"><input type="hidden" name="pageHistory" value="0"><input type="hidden" name="fbzx" value="-5136282642821264104"></div></div></form><div><div class="freebirdFormviewerViewFooterDisclaimer freebirdFormviewerViewFooterNoTextDecoration freebirdDisclaimerColor">This content is neither created nor endorsed by Google. <a href="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLJOkX1--5NhfBU06bu2tQSYIWV3UjdBG1DlQAOiPgXzd0Wg/reportabuse?source=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLJOkX1--5NhfBU06bu2tQSYIWV3UjdBG1DlQAOiPgXzd0Wg/viewform?c%3D0%26w%3D1">Report Abuse</a> - <a href="http://www.google.com/accounts/TOS">Terms of Service</a> - <a href="http://www.google.com/google-d-s/terms.html">Additional Terms</a></div><div class="freebirdFormviewerViewFooterImageContainer freebirdFormviewerViewFooterPageBreak"><a href="//www.google.com/forms/about/?utm_source=product&utm_medium=forms_logo&utm_campaign=forms"><img src="https://www.gstatic.com/images/branding/googlelogo/svg/googlelogo_dark_clr_74x24px.svg" alt="Google" height="24px" width="74px"/>&nbsp;<span class="freebirdCommonViewProductnameLockupText">Forms</span></a></div></div></div><div jscontroller="KFVhZe" jsaction="JIbuQc:feqbab" class="freebirdFormviewerViewFeedbackSubmitFeedbackButton"><div role="button" class="quantumWizButtonPapericonbuttonEl quantumWizButtonPapericonbuttonLight" jscontroller="VXdfxd" jsaction="click:cOuCgd; mousedown:UX7yZ; mouseup:lbsD7e; mouseenter:tfO1Yc; mouseleave:JywGue;touchstart:p6p2H; touchmove:FwuNnf; touchend:yfqBxc(preventMouseEvents=true|preventDefault=true); touchcancel:JMtRjd;focus:AHmuwe; blur:O22p3e; contextmenu:mg9Pef;" jsshadow jsname="hlkvRb" aria-label="Report a problem to Google" aria-disabled="false" tabindex="0" data-tooltip="Report a problem to Google" data-tooltip-position="right" data-tooltip-vertical-offset="1"  data-tooltip-vertical-offset="-12" data-tooltip-horizontal-offset="0"><div class="quantumWizButtonPapericonbuttonRipple exportInk" jsname="ksKsZd"></div><content class="quantumWizButtonPapericonbuttonContent"><span style="top: -12px"><div class="freebirdMaterialIconIconEl"><div class="freebirdMaterialIconIconImage freebirdMaterialIconIconDarkIcon freebird-qp-icon-feedback-b" aria-hidden="true">&nbsp;</div><div class="freebirdMaterialIconIconImage freebirdMaterialIconIconLightIcon freebird-qp-icon-feedback-w" aria-hidden="true">&nbsp;</div></div></span></content></div></div></div><script type="text/javascript">var FB_PUBLIC_LOAD_DATA_ = [null,["Vyplněním tohoto formuláře proběhne Vaše přihlášení na jeden z našich krásných a milých Šamamkovských workshopů. Tak směle do toho!\n\nPřihláška je závazná (a budeme Vám tudíž držet na kurzu místo) až po uhrazení kurzovného na náš účet a potvrzení jejího přijetí z naší strany (potvrdíme do pár dnů e-mailem). \n\nKurzovné uhraďte na účet: 1161767020/3030\nZpráva pro příjemce: Vaše jméno\n\nPotřebné informace (čas, adresa, co s sebou) k jednotlivým kurzům jsou uvedeny u konkrétní události na FB  https://www.facebook.com/pg/samamky.cz/events/ a již brzy na našich stránkách. V případě jakýchkoli dotazů piště na \nsamamky@gmail.com nabo volejte na 603 149 812.\n\nTěšíme se na vás!",[[1080977961,"Hlásím se na workshop:","Prosím, vyberte preferovaný workshop. V případě, že máte zájem o jakýkoli individuální workshop - zaškrtněte možnost individuální. Spojíme se s Vámi a domluvíme veškeré podrobnosti. ",3,[[1593896653,[["Panenkování s Viviánou na liáně (580,-)",null,null,null,0]
,["Keramické mozaikování s Pavlínou Pecko (680,-)",null,null,null,0]
,["Beads mozaika s Pavlínou Pecko (2200,-)",null,null,null,0]
,["Mikromozaika z Pavlínou Pecko (580,-)",null,null,null,0]
,["Pružinový šperk s Pavlínou Pecko (480,-)",null,null,null,0]
,["Workshop patinování s Pavlínou Pecko (680,-)",null,null,null,0]
,["Cínování a vitrážový šperk s MiCha (580,-)",null,null,null,0]
,["Facepainting - základy (480,-)",null,null,null,0]
,["Upcycling! (480,-)",null,null,null,0]
,["Výroba přírodního osobního parfému (580,-)",null,null,null,0]
,["Individuální workshop (konkrétní náplň domluvíme osobně)",null,null,null,0]
]
,1,null,null,null,null,null,0]
]
]
,[582818804,"Datum vybraného workshopu:","Aktuální data workshopů najdete na Facebooku  https://www.facebook.com/pg/samamky.cz/events/ a již brzy i na našich webových stránkách. V případě individuálního workshopu napiště Vámi preferované datum - spojíme se s vámi a domluvíme podrobnosti.",9,[[617807374,null,1,null,null,null,null,[0,1]
]
]
]
,[1077004935,"Mé jméno a příjmení:","Stejné jméno prosím uveďte i do poznámky k platbě, ať se nám to hezky spáruje :)",0,[[1801295625,null,1]
]
]
,[1565000451,"Telefon","Na toto telefonní číslo zavoláme v případě nustnosti upřesnění organizačních detailů.",0,[[605010287,null,1]
]
]
,[1247506446,"E-mail","Potřebný pro potvrzení přijetí platby a další komunikaci.",0,[[627674185,null,1]
]
]
,[1351595163,"Komentáře? Dotazy? Pozdravy?",null,1,[[1036693211,null,0]
]
]
]
,["A je to! Děkujeme a těšíme se na Vás! \n\nJen nezapomeňte, že Vaše přihláška se stane závaznou (a budeme Vám na kurzu držet místo) až po uhrazení kurzovného:\n\nna účet: 1161767020/3030 (radši si mě poznamenej :)\ndo poznámky: Vaše jméno\n\nSrdečně zdraví, \n\nŠAMAMKY\n",1,0,0,0]
,null,[null,null,null,null,null,[null,[["1gRCX5M-hgegyAvGQx-h38wfGw72uJ2ZPeuuIjQkwvfFu1w",0,[800,200,0]
]
]
,[[74,73,74,null,2]
,[236,236,236,null,1]
,[236,236,236,null,1]
,[120,119,120,null,2]
,[74,73,74,null,2]
]
]
]
,[0,0]
,null,null,"Přihláška na kurz ",31,[null,null,null,2,0]
,null,null,null,null,[2]
,[[1,1,1,1,1]
,1]
]
,"/forms","Přihláška na workshop","",["1QNGdTGqPOCAIlvIi21zryE3mnkLpL_p-e2NlvnWJ4e8",3,["2023813751"]
]
,[[1,"https://docs.google.com/[domain]spreadsheet/ccc?key\u003d[key]\u0026usp\u003d[usp]#gid\u003dform"]
,[2,"//www.google.com/fusiontables/data?docid\u003d[key]"]
,[3,"https://docs.google.com/[domain]spreadsheets/d/[key]?usp\u003d[usp]#gid\u003d[grid]"]
]
,"0","",0,0,"","",0,"e/1FAIpQLScLJOkX1--5NhfBU06bu2tQSYIWV3UjdBG1DlQAOiPgXzd0Wg",0]