I(vtazeni do deje)
  vizitka
  
II(pokec s laskalem, info o vnitrnim deni ve meste, dotvareni obrazu o krumlove,srani)
  laskal-sme na vohnare
III(hustota infa o sebastianovi)
  smisl -dopis chorozovice
  baba-rodine
  dum-houbovy portal
  
IV(lenka(+kopacky) – prace pro vohno, chces neco o sp)
  boss-s.p. alchimista
V(práce pro kravaťáky)
  s.p. nic
VI(cesta za s.p.)
  

bonusova lokace lambda zkusebna, tam my(bude to odpdni testoci proto lokace vyvoje) pruchod pres ze 
u nekterych predmetu bude druhy klik popisek + nahled(dopisy atd), mozna spojit s vecma jako nastenka, cedule atd..(PopupWindow?)
houby budou predmet ktery muzes pouzit na sebe(jeden jediny)