budou prechodovy sipky, nebo jen tajne opcas a nebo nez ziskas mapu? ja bych radeji ne protozee budem muset hlidat jak se preskupuju, snadnost chyby

zebrik


-------------------------

stolni lustr - postupne tvorit celou hru
kde bude trslice - mysder