pokud ziskam predmet ktery uz mam(asi by se nemelo stat) nekam ukladat logy a at to jze projit
v editoru mit moznost vytvorit zvyrazneny odkaz na postavu, asi staci <b></B>
na zacatku kapitoly mas "V predchozich dilech ste videli"