proc to kazdy z vas chce delat?
  co tim chcete ziskat?

co od ty hry ocekavate?

co ocekavate od ostatnich?

co sou podle vas hlavni pilire hry? neboli jaky je spolecny zaklad na kterem stavime?

  realizovatelny projekt
    -kde to pude, zjednodusme
  nase mentalni cviceni
  nabrani zkusenosti v oblasti her pro budoucno
  zanr adventura (ve smislu klasicka)
  cilovka - vlastne jen kamosi, do budoucna snad referencni hra
  
