# homework3

## Зверстати макет.

Зробити верстку максимально близькою до макета. По можливості повторити розташування елементів, відступи, розмір шрифту, кольори. Зображення можна замінити на будь-яке. Текст для абзаців теж можна взяти будь-який.

Намагайтеся максимально використовувати селектори за класами і намагатися правильно називати класи. 

Для виконання цього завдання Вам, швидше за все, доведеться трохи пошукати в Google потрібний матеріал і самостійно розібратися з деякими моментами. Не бійтеся, якщо щось не виходить, звертайтеся до ментора з будь-якими технічними питаннями у разі виникнення складнощів.

## Технічні вимоги до верстки
Навігаційне меню має бути оформлене у вигляді списку з посиланнями
Структура має бути оформлена за допомогою семантичних тегів header, main, footer
Текст на сторінці має бути оформлений у вигляді двох параграфів
Заголовок на сторінці має бути оформлений за допомогою тега h2
Пункт меню "Home" повинен вести на сайт https://dan-it.com.ua/uk/ та відкривати посилання у новому вікні