1. Метод document.createElement("tagName") створює елемент HTML, визначений tagName, або HTMLUnknownElement, якщо tagName не розпізнається

2. Метод insertAdjacentHTML дозволяє вставити рядок HTML-коду в будь-яке місце сторінки. Код вставляється щодо опорного елемента. Можна вставити перед опорним елементом (спосіб вставки beforeBegin), після нього (спосіб вставки afterEnd), а також на початок (спосіб вставки afterBegin) або в кінець (спосіб вставки beforeEnd) опорного елемента.

3. Видалити елемент зі сторінки можна методом remove()