1. JavaScript метод forEach() дозволяє виконати функцію один раз для кожного елемента в масиві в порядку зростання індексу.

2. спосіб 1:
    перезаписати масив пустим
    let a = [1, 2, 3, 4];
    a = [];

    спосіб 2:
    обнулити довжину масиву
    let a = [1, 2, 3, 4];
    a.length = 0;

    спосіб 3:
    через метод splice
    let a = [1, 2, 3, 4];
    a.splice(0, a.length);

3. JavaScript метод isArray() визначає та повертає логічне значення true у тому випадку, якщо передане значення є масивом та false, якщо воно не є масивом.