1. Дані введені користувачем можуть містити спеціальні символи, які схожі на символи написання в мовах програмування. Для того, щоб дані, що вводяться, не вплинули на код і спеціальні символи не були прийняті за шматок коду, що може вплинути на його роботу (виконання), текст, що вводиться користувачем, проходить валідацію і може видаляти символи схожі на частину/елемент коду.

2. JavaScript дозволяє створювати функцію у різний спосіб:
    -Function Declaration;
    -Function Expression;
    -Arrow Function.

3. hoisting — це механізм JavaScript, в якому змінні та оголошення функцій пересуваються вгору своєї області видимості перед тим, як код буде виконано. Як наслідок, це означає те, що зовсім неважливо де були оголошені функція або змінні, всі вони пересуваються вгору своєї області видимості, незалежно від того, локальна вона або глобальна.