1. Функція у програмуванні являє собою відокремлену ділянку програмного кода, яку можна виконати, звернувшись до неї по імені.
Функції можна порівняти з невеличкими програмками, які самі по собі, тобто автономно, не виконуються, а вбудовуються у програму. Деколи їх так і називають — підпрограми. Функції при необхідності можуть отримувати дані з програми, яка їх викликає. Туди ж, у керуючу програму, функції можуть повертати значення.

2. Завдяки передачі аргумента функції, ми отримуємо значення для реалізації футкції. Це значення, які передають та отримують функції.

3. Оператор return зупинить роботу функції та поверне значення, яке знаходиться праворуч від нього. Значення може бути обчислюваним (одна змінна), а може бути виразом (кілька змінних, між якими є інші оператори - додавання, множення, тощо)
