1. Цикли отрібні для багаторазового виконання одних і тих же дій, але з різними даними.

2. Цикл for повторює дії, доки не станеться якась спеціальна подія завершення циклу
Цикл while виконується до тих пір, поки деяка умова істинна.
Цикл do/while багато в чому схожий цикл while, крім те, що вираз циклу перевіряється наприкінці, а чи не на початку. Це означає, що тіло циклу завжди виконується як мінімум один раз.

3. Оскільки JavaScript це слабко типізована мова, перетворення між різними типами може відбуватися автоматично, і це називається неявним перетворенням типів. Найчастіше це відбувається, коли застосовуються оператори до значень різних типів. Коли ми викликаємо функцію, щоб отримати конкретний тип, це явне перетворення.