1. У JavaScript є вісім основних типів даних:
    String - представляє текстові дані
    Number - ціле число або число з плаваючою комою
    BigInt - ціле число з довільною точністю
    Boolean(булевий або логічний тип) - Будь-яке з двох значень: true або false
    Null - позначає null значення або представляє “нічого”
    undefined - тип даних, який означає, що змінній не присвоєне якесь значення
    Object - пари ключ-значення збору даних
    Symbol - використовується для створення унікальних ідентифікаторів в об’єктах

2. == у JavaScript використовується для порівняння двох змінних, але він ігнорує тип даних змінної, а === використовується для порівняння двох змінних, але цей оператор також перевіряє тип даних і порівнює два значення.

3. Оператор – це внутрішня функція JavaScript. При використанні того чи іншого оператора ми, по суті, просто запускаємо ту чи іншу вбудовану функцію, яка виконує певні дії і повертає результат.