1. setTimeout дозволяє викликати функцію один раз через певний проміжок часу, setInterval дозволяє викликати функцію регулярно, повторюючи виклик через певний інтервал часу

2. Код Javascript працює лише в одному потоці. setTimeout планує запуск функції пізніше. Таким чином, js, коли весь поточний код завершує виконання, цикл event буде шукати будь-яку іншу подію. Таким чином, setTimeout(.. 0) виконає запуск коду після поточного циклу.

3. Стек викликів потрібно очищувати по непотрібності. Інакше черга буде забиватися і будуть з'являтись неточності в в часу виконнаня інших викликів.