Конструкція try..catch дозволяє обробляти помилки під час виконання коду. Вона дозволяє запустити код і перехопити помилки, які можуть виникнути. Зазвичай вона використовується для того, щоб обробляти дані, отримані через мережу, з сервера або з іншого джерела