1. Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript

Кожен об'єкт має внутрішнє посилання на інший об'єкт, що є його прототипом. Цей прототипний об'єкт має прототип самого себе і так далі, поки не буде досягнуто null

2. Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?

Похідний конструктор повинен викликати super , щоб виконати його батьківський (базовий) конструктор, інакше об'єкт для this не буде створено
