% ------------------------------------------------------------------- literatura
\cleardoublepage
%\nocite{*}%\bibliography{doktorat}%prej diploma%\bibliographystyle{plainslo}
\chaptermark{Literatura}

\begin{thebibliography}{99}
\bibitem{CLOT}
O.~Cornea, G.~Lupton, J.~Oprea, D.~Tanr\'e, \emph{Lusternik-Schnirelmann Category}, \rm{AMS, Mathematical Surveys and Monographs, vol. {\bf 103} (2003).}

\end{thebibliography}
% --------------------------------------------------------------- 
% stvarno kazalo

%\cleardoublepage
%\chaptermark{Stvarno kazalo}
%\printindex

%V besedilu vstavis poleg ustreznih besed \index{}. Uporabljati moras \v{} za sumnike.

%Najprej pozenes LaTeX, potem Makeindex, potem se dvakrat LaTeX.
%Za pravilni vrstni red pri sumnikih pises npr. \index{@S\\v{S}ibka TC}