# city skyline

Умова:
Є місто, що складається з n x n блоків, де кожен блок містить одну будівлю, що має форму вертикального паралелепіпеда. Тобі дана матриця з цілих чисел grid розміром n x n, де grid[r][c] представляє висоту будівлі, розташованої в блоці в рядку r і стовпці c. 
 
Горизонт міста - це зовнішній контур, утворений усіма будівлями при огляді сторони міста здалеку. Горизонт з різних сторон світу (північ, схід, південь та захід) може бути різним. 
 
Ми можемо збільшити висоту будь-якої кількості будівель на будь-яку суму (сума може бути різною для кожної будівлі). Висоту будівлі з висотою 0 також можна збільшити. Однак збільшення висоти будівлі не повинно змінювати горизонт міста з будь-якої сторони світу. 
 
Створи функцію maxIncrease, яка повертає максимальну загальну суму, на яку можна збільшити висоту будівель, не змінюючи горизонт міста з будь-якої сторони світу.

Приклад 1: 
const grid = [ 
  [3, 0, 8, 4], 
  [2, 4, 5, 7], 
  [9, 2, 6, 3], 
  [0, 3, 1, 0] 
] 
 
maxIncrease(grid) === 35; 
 
// Пояснення: висота будівель показана в центрі наведеного зображення. 
// Лінії горизонту, якщо дивитись з кожної сторони світу, намальовані червоним  
// кольором. 
// 
// Матриця після збільшення висоти будівель без змін горизонту: 
 
gridNew = [  
  [8, 4, 8, 7], 
  [7, 4, 7, 7], 
  [9, 4, 8, 7], 
  [3, 3, 3, 3] 
]
Приклад 2:
const grid = [ 
  [0, 0, 0], 
  [0, 0, 0], 
  [0, 0, 0] 
] 
 
maxIncrease(grid) === 0 
 
// Пояснення: збільшення висоти будь-якої будівлі призведе до зміни горизонту.
