[![Εικονίδιο](http://photodentro.edu.gr/edusoft/retrieve/1217/pliroforiki_Gymn.png_teaser.jpg)](http://photodentro.edu.gr/edusoft/r/8531/283)

**ΤΙΤΛΟΣ:** Πληροφορική (Α' - Γ' Γυμνασίου)

**ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:** http://photodentro.edu.gr/edusoft/r/8531/283

**ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ:** http://photodentro.edu.gr/v/item/edusoft/8531/283

**ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΨΗΣ:** http://photodentro.edu.gr/edusoft/retrieve/1176/pliroforiki_Gymn_pidx001141.zip

**ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ:** βασικές δεξιότητες, εφαρμογές γραφείου, διαδίκτυο

**ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:** Η εφαρμογή είναι ένα λογισμικό αναφοράς για θέματα Πληροφορικής. Καλύπτει ενότητες της Πληροφορικής, από τη γνωριμία με τον Η.Υ. και τις βασικές δεξιότητες στη χρήση του, τη χρήση εφαρμογών γραφείου (επεξεργασία κειμένου,
δημιουργία παρουσιάσεων, δημιουργία υπολογιστικών φύλλων), τις χρήσεις των πληροφοριακών συστημάτων στην κοινωνία και τον πολιτισμό, χρήση εργαλείων έκφρασης και
επικοινωνίας. Το λογισμικό είναι δομημένο ανά τάξη και περιλαμβάνει αλληλεπιδραστικούς οδηγούς χρήσης συγκεκριμένων εφαρμογών.
