help=Από τις λίστες δεξιά μπορείς να επιλέξεις τους ήρωες και αντικείμενα και να τα προσθέσεις στα πλαίσια της σελίδας. Για να ζωντανέψουν οι ήρωές μας πρέπει να προσθέσεις και συννεφάκια, που θα επιλέξεις κάνοντας κλικ στο κουμπί "διάλογοι" κάτω από τις λίστες, και να γράψεις μέσα σε αυτά τα λόγια τους. Κάθε σχέδιο που προσθέτεις μπορείς να το μικρύνεις ή να το μεγαλώσεις, να το φέρεις μπροστά ή πίσω από τα άλλα σχέδια ή και να το διαγράψεις. Απλά διάλεξε το σχέδιο και όταν εμφανιστεί ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω του, πάτησε το αντίστοιχο κουμπί. Για να μετακινήσεις ένα σχέδιο μέσα στη σελίδα σου κάνε κλικ επάνω του, κράτησε πατημένο το πλήκτρο και μετακίνησέ το στη νέα θέση.
Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στη δεύτερη ή και την τρίτη σελίδα. Στο τέλος εκτύπωσε τις σελίδες σου και το κόμικ είναι έτοιμο!

