﻿help=Δεν είναι ωραία ιδέα να εκδόσεις το βιβλίο του Ήλιου, που θα περιέχει την ιστορία σου ή κι άλλες ιστορίες για τον Ήλιο; Φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του βιβλίου σου διαλέγοντας μια εικόνα και στη συνέχεια δώσε τον τίτλο που θέλεις. 
Ένα εξώφυλλο βιβλίου πρέπει να έχει ακόμη το όνομα του συγγραφέα, του εικονογράφου και του εκδότη. Συμπλήρωσε όλα τα στοιχεία και το βιβλίο σου είναι έτοιμο.
