- У проекті були використані такі технології:
 1) CSS Flexbox
 2) CSS Grid
 3) BEM
 4) NPM
 5) GULP
 6) CSS preprocessors. SASS, SCSS.
 7) Adaptive & responsive with Media Queries & Layouts Using CSS Grid
 8) GIT
 9) JS,DOM

- У проекті брали участь Кіселевич Антон и Павлов Юрій
- Кіселевич Антон : Завдання для студента №1 та налаштування Gulp
- Павлов Юрій : Завдання для студента №2

