1. zrobic konfiguarcje portow FTDI
2. zrobic obsluge wyjatku dla portu komunikacjiz modulem AP01
3. zrobic obsluge postepu odpwoedniech testow i kalibracji oraz stanów statusu






1. zrobic widoczny obiekt modbusa w frameworku
2. zrobic metody uniwersalne do wysylania i odbierania danych
3. rozbudowac w pierwszej kolejnosci funkcje manulale / testowanie

4. zrobic sesje w programie + konfiguracje
5. zapis odczyt konfiguracji z pliku (XML)
6. uruchomic wątki i ich obsługę pod tryb automatyczny dla programowania i kalibracji

7. dla aklibracji moze trzeba by zrobic wizualizacje graficzną

8. zrobic zapis do pliku lub bazy wyniki kalbracji (XML)



-- uruchomić emmc i przeniesc system do flasha
-- zrobic automatyczny start aplikacji





aktauane prace

//wstepny pojekt okna do konfiguracji - zrobione

//zrobic obiekt zapisu i odczytu konfiguracji z pliku   - zrobione
//zrobic tworzenie nowego projektu   - zrobione
//zrobic zapis projektu do pliku    - zrobione



//uruchomić wątki do obsługi kalibracji


zrobic 1 wspólny mode dla wszystkich modułów
zrobic punkty testowania

