# mug-snappyhexmesh

Opis przypadku oraz lista zadań do wykonania na laboratorium przedstawiono w [prezentacji.](./notes/MPC_intro_lab_5.pdf)

Autor: T.Krakowski

Testowane z wykorzystaniem Ubuntu 22.04 (WSL) oraz OpenFOAM 10 (pre-built for Ubuntu)