## Spojte kids a adults pole do jednoho (people)
## Pouzijte forEach a vypiste si do konzole jednotlivou osobu
## Pridejte teacher do people
## Pres mapu pridejte kazde osobe prvek adult (true, false)
## Vyfiltrujte vsechny deti, tak aby vam zustali jenom dospeli
## Pres reduce spocitejte prumerny vek lidi
