## Vytvorte objekt osoba, ktery bude mit jmeno a prijmeni
## Do konzole vypiste jmeno a prijmeni z objektu
## Pridejte dynamicky vek a vypiste do konzole
## Smazte vek a nechte si v konzoli vypsat cely objekt
