## Vytvorte promennou jmeno, vlozte do ni svoje jmeno a vypiste do konzole
## Priradte do promenne nejake jine jmeno a vypiste do konzole
## Priradte do jmena nejake cislo a overte jestli to bude fungovat, pripadne vypiste do konzole
