## Podivejte se do konzole v prohlizeci co to vypisuje
## Zmente funkci getName tak, aby se properties z person odkazovaly primo na objekt (this)
## Oops, neco se stalo
## Zkuste vyresit aby to fungovalo stejne jako na zacatku
