---
vraag: $lang=nl$ Wat zijn je interesses? $lang=en$ What are your interests?
type: meerkeuze
antwoorden:
  - tekst: $lang=nl$ Archeologie $lang=en$ Archaeology
    verenigingen:
      - naam: aw

  - tekst: $lang=nl$ BDSM $lang=en$ BDSM
    verenigingen:
      - naam: kajira

  - tekst: Consulting
    verenigingen:
      - naam: oedc

  - tekst: $lang=nl$ Cultuur, muziek en creatief zijn $lang=en$ Culture, music and being creative
    vraag: $lang=nl$ Wat zijn je interesses? $lang=en$
    type: meerkeuze
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Culturele voorstellingen bijwonen $lang=en$ Attend cultural performances
        verenigingen:
          - naam: cultour
      - tekst: $lang=nl$ Dansen $lang=en$ Dancing
        verenigingen:
          - naam: gudc
      - tekst: $lang=nl$ Dichtkunst en gesproken woord $lang=en$ Poetry and the spoken word
        verenigingen:
          - naam: auwla
      - tekst: $lang=nl$ Fotografie $lang=en$ Photography
        verenigingen:
          - naam: schamper
      - tekst: $lang=nl$ Muziek spelen $lang=en$ Performing music
        verenigingen:
          - naam: guho
          - naam: guso
          - naam: studentenfanfare
      - tekst: $lang=nl$ Schilderen en tekenen $lang=en$ Painting and drawing
        verenigingen:
          - naam: modelstudies
      - tekst: $lang=nl$ Schrijven $lang=en$ Writing
        verenigingen:
          - naam: schamper
          - naam: auwla
          - naam: prometheus
      - tekst: $lang=nl$ Theater $lang=en$ Theater
        verenigingen:
          - naam: matrak
      - tekst: $lang=nl$ Zingen $lang=en$ Singing
        verenigingen:
          - naam: guk

  - tekst: $lang=nl$ De pers $lang=en$ The press
    vraag: $lang=nl$ Wat zijn je interesses? $lang=en$ What are your interests?
    type: meerkeuze
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Fotografie $lang=en$ Photography
        verenigingen:
          - naam: schamper
      - tekst: $lang=nl$ Journalistiek $lang=en$ Journalism
        verenigingen:
          - naam: schamper
          - naam: urgent
      - tekst: $lang=nl$ Lay-out $lang=en$ Lay-out
        verenigingen:
          - naam: schamper
      - tekst: $lang=nl$ Schrijven $lang=en$ Writing
        verenigingen:
          - naam: schamper
          - naam: auwla
          - naam: prometheus

  - tekst: $lang=nl$ Duurzaamheid $lang=en$ Sustainability
    verenigingen:
      - naam: durgent
      - naam: enactus

  - tekst: $lang=nl$ Economie $lang=en$ Economy
    verenigingen:
      - naam: flyse
      - naam: capitant
      - naam: re9000

  - tekst: $lang=nl$ Finance $lang=en$ Finance
    verenigingen:
      - naam: capitant

  - tekst: $lang=nl$ Kritisch denken en debat $lang=en$ Critical thinking and debate
    verenigingen:
      - naam: engage
      - naam: tsg

  - tekst: $lang=nl$ land- en tuinbouw $lang=en$ agriculture and horticulture
    verenigingen:
      - naam: gk
      - naam: stujardin

  - tekst: $lang=nl$ Me inzetten voor anderen $lang=en$ Engage myself for others
    vraag: $lang=nl$ Wat zijn je interesses? $lang=en$ What are your interests?
    type: meerkeuze
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Andere studenten ondersteunen $lang=en$ Support other students
        verenigingen:
          - naam: flux
          - naam: cultour
          - naam: stt
      - tekst: $lang=nl$ Cultuur promoten $lang=en$ Promote culture
        verenigingen:
          - naam: cultour
      - tekst: $lang=nl$ Studentenvertegenwoordiging $lang=en$ Student representation
        verenigingen:
          - naam: gsr

  - tekst: $lang=nl$ ondernemen $lang=en$ entrepreneurship
    verenigingen:
      - naam: flyse

  - tekst: $lang=nl$ Politiek $lang=en$ Politics
    vraag: $lang=nl$ Waar ben je specifiek in geïnteresseerd? $lang=en$ What specifically are you interested in?
    type: meerkeuze
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Vlaamse en nationale politiek $lang=en$ Flemish and national politics
        vraag: $lang=nl$ Welke overtuiging? $lang=en$ What conviction
        type: meerkeuze
        antwoorden:
          - tekst: $lang=nl$ Vlaams-Nationalistisch $lang=en$ Flemish Nationalist
            verenigingen:
              - naam: nsv

          - tekst: $lang=nl$ Conservatief en Vlaams-Nationalistisch $lang=en$ Conservative and Flemish Nationalist
            verenigingen:
              - naam: kvhv

          - tekst: $lang=nl$ Antikapitalistisch $lang=en$ Anti-capitalist
            verenigingen:
              - naam: als

          - tekst: $lang=nl$ Christendemocratisch $lang=en$ Christian Democrat
            verenigingen:
              - naam: cds

          - tekst: $lang=nl$ Marxistisch $lang=en$ Marxist
            verenigingen:
              - naam: comac

          - tekst: $lang=nl$ Ecologistisch $lang=en$ Ecologist
            verenigingen:
              - naam: groen
              - naam: durgent

          - tekst: $lang=nl$ Vlaams-republikeins $lang=en$ Flemish-Republican
            verenigingen:
              - naam: nva

          - tekst: $lang=nl$ Socialistisch $lang=en$ Socialist
            verenigingen:
              - naam: socialisten

          - tekst: $lang=nl$ Liberaal $lang=en$ Liberal
            verenigingen:
              - naam: lvsv

      - tekst: $lang=nl$ Europese politiek $lang=en$ European politics
        verenigingen:
          - naam: minos

      - tekst: $lang=nl$ Internationale politiek, Verenigde Naties en debat $lang=en$ International politics, United Nations and debate
        verenigingen:
          - naam: vvny

  - tekst: STEM
    vraag: $lang=nl$ Wat zijn je interesses? $lang=en$ What are your interests?
    type: meerkeuze
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Techniek $lang=en$ Engineering
        verenigingen:
          - naam: ieee
          - naam: best
      - tekst: $lang=nl$ Wiskunde $lang=en$ Mathematics
        verenigingen:
          - naam: prime
      - tekst: $lang=nl$ Fysica en sterrenkunde $lang=en$ Physics and astronomy
        verenigingen:
          - naam: vvn
      - tekst: $lang=nl$ Informatica $lang=en$ Informatics
        verenigingen:
          - naam: zeus

  - tekst: $lang=nl$ radio maken $lang=en$ radio
    verenigingen:
      - naam: urgent

  - tekst: $lang=nl$ Verschillende culturen $lang=en$ Different cultures
    vraag: $lang=nl$ Wat zijn je interesses? $lang=en$ What are your interests?
    type: meerkeuze
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Armenië $lang=en$ Armenia
        verenigingen:
          - naam: hayasa
      - tekst: Japan
        verenigingen:
          - naam: tnk
      - tekst: $lang=nl$ De Klassieke Oudheid $lang=en$ Classical Antiquity
        verenigingen:
          - naam: kk
---
