---
vraag: $lang=nl$ $lang=nl$ Wat is je faculteit? $lang=en$ What is your faculty?
type: dropdown
antwoorden:
  - tekst: $lang=nl$ Letteren en Wijsbegeerte $lang=en$ Arts And Philosophy
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Afrikaanse talen en culturen $lang=en$ African languages and cultures
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: oak

      - tekst: $lang=nl$ Archeologie $lang=en$ Archaeology
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: aw
          - naam: khk
      - tekst: $lang=nl$ Geschiedenis $lang=en$ History
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: vgeschiedk
          - naam: isha
      - tekst: $lang=nl$ Kunstwetenschappen $lang=en$ Art Sciences
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: khk

      - tekst: $lang=nl$ Moraalwetenschappen $lang=en$ Moral Sciences
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: kmf

      - tekst: $lang=nl$ Oosterse talen en culturen $lang=en$ Eastern languages and cultures
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: oak
          - naam: tnk

      - tekst: $lang=nl$ Oost-Europese talen en culturen $lang=en$ East European languages and cultures
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: slavia

      - tekst: $lang=nl$ Taal- en letterkunde $lang=en$ Language and literature
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: kk
          - naam: filologica

      - tekst: $lang=nl$ Toegepaste taalkunde $lang=en$ Applied Linguistics
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: veto

      - tekst: $lang=nl$ Wijsbegeerte $lang=en$ Philosophy
        verenigingen:
          - naam: stuart
          - naam: kmf

  - tekst: $lang=nl$ Recht en criminologie $lang=en$ Law And Criminology
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Rechten $lang=en$ Law
        verenigingen:
          - naam: fre
          - naam: vrg

      - tekst: $lang=nl$ Criminologische wetenschappen $lang=en$ Criminological Sciences
        verenigingen:
          - naam: fre
          - naam: lombrosiana

  - tekst: $lang=nl$ Wetenschappen $lang=en$ Sciences
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Biochemie en biotechnologie $lang=en$ Biochemistry and Biotechnology
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: chemica

      - tekst: $lang=nl$ Biologie $lang=en$ Biology
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: gbk

      - tekst: $lang=nl$ Chemie $lang=en$ Chemistry
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: chemica
      - tekst: $lang=nl$ Fysica en de sterrenkunde $lang=en$ Physics and Astronomy
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: vvn
          - naam: wina
      - tekst: $lang=nl$ Geografie en de geomatica $lang=en$ Geography and Geomatics
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: geografica
      - tekst: $lang=nl$ Geologie $lang=en$ Geology
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: geologica

      - tekst: $lang=nl$ Informatica $lang=en$ Informatics
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: zeus
          - naam: wina

      - tekst: $lang=nl$ Wiskunde $lang=en$ Mathematics
        verenigingen:
          - naam: stuw
          - naam: prime
          - naam: wina

  - tekst: $lang=nl$ Geneeskunde en gezondheidswetenschappen $lang=en$ Medicine and Health Sciences
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Biomedische wetenschappen $lang=en$ Biomedical Sciences
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: beam
          - naam: bemsa
          - naam: vbk
          - naam: stuggbsr

      - tekst: $lang=nl$ Geneeskunde $lang=en$ Medicine
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: vgeneesk
          - naam: bemsa

      - tekst: $lang=nl$ Lichamelijke opvoeding en de bewegingswetenschappen $lang=en$ Physical Education and the Movement Sciences
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: hilok
          - naam: bemsa

      - tekst: $lang=nl$ Audiologie $lang=en$ Audiology
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: vlak
          - naam: bemsa

      - tekst: $lang=nl$ Logopedie $lang=en$ Speech
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: vlak
          - naam: bemsa

      - tekst: $lang=nl$ Revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie $lang=en$ Rehabilitation Sciences and Physiotherapy
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: hilok
          - naam: bemsa

      - tekst: $lang=nl$ Tandheelkunde $lang=en$ Dentistry
        verenigingen:
          - naam: stugg
          - naam: dentalia
          - naam: bemsa

  - tekst: $lang=nl$ Ingenieurswetenschappen en architectuur $lang=en$ Engineering and Architecture
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ iw - Bouwkunde $lang=en$ iw - Architectural engineering
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: hermes

      - tekst: $lang=nl$ iw - Chemie $lang=en$ iw - Chemistry
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: hermes

      - tekst: $lang=nl$ iw - Elektronica-ICT $lang=en$ iw - Electronics ICT
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: zeus
          - naam: hermes

      - tekst: $lang=nl$ iw - Elektromechanica $lang=en$ iw - Electromechanics
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: hermes

      - tekst: $lang=nl$ iw - Informatica $lang=en$ iw - Informatics
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: zeus
          - naam: hermes

      - tekst: $lang=nl$ ir - Architectuur $lang=en$ ir - Architecture
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: dlk
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir - Bouwkunde $lang=en$ ir - Architectural engineering
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: poutrix
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir - Chemische technologie en materiaalkunde $lang=en$ ir - Chemical Engineering and Materials Science
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: macht
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir - Computerwetenschappen $lang=en$ ir - Computer Sciences
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: ceneka
          - naam: ieee
          - naam: zeus
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir - Elektrotechniek $lang=en$ ir - electrical engineering
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: ceneka
          - naam: ieee
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir. Photonica $lang=en$ ir. Photonics
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: vtk
          - naam: ceneka

      - tekst: $lang=nl$ ir - Toegepaste natuurkunde $lang=en$ ir - Applied Physics
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir - Werktuigkunde-elektrotechniek $lang=en$ ir - Mechanical Electrical Engineering
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: ceneka
          - naam: ieee
          - naam: pkarus
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ ir - Biomedische ingenieurstechnieken $lang=en$ ir - Biomedical Engineering Techniques
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: beam
          - naam: vtk

      - tekst: $lang=nl$ iw - Industrieel ontwerpen $lang=en$ iw - Industrial design
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: hermes

      - tekst: $lang=nl$ iw - Machine- en productieautomatisering $lang=en$ iw - Machine and production automation
        verenigingen:
          - naam: fris
          - naam: hermes

  - tekst: $lang=nl$ Economie en bedrijfskude $lang=en$ Economics And Business Administration
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Handelsingenieur $lang=en$ Commercial Engineer
        verenigingen:
          - naam: stuveco
          - naam: capitant
          - naam: flyse
          - naam: vek

      - tekst: $lang=nl$ Bestuurskunde en het publiek management $lang=en$ Public administration and public management
        verenigingen:
          - naam: stuveco
          - naam: lies

      - tekst: $lang=nl$ Economische wetenschappen $lang=en$ Economical sciences
        verenigingen:
          - naam: stuveco
          - naam: capitant
          - naam: flyse
          - naam: vek

      - tekst: $lang=nl$ Handelswetenschappen $lang=en$ Commercial Sciences
        verenigingen:
          - naam: stuveco
          - naam: capitant
          - naam: flyse
          - naam: lies

      - tekst: $lang=nl$ Toegepaste economische wetenschappen $lang=en$ Applied Economic Sciences
        verenigingen:
          - naam: stuveco
          - naam: capitant
          - naam: flyse
          - naam: vek

  - tekst: $lang=nl$ Diergeneeskunde $lang=en$ Veterinary
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Diergeneeskunde $lang=en$ Veterinary
        verenigingen:
          - naam: fde
          - naam: vdk

  - tekst: $lang=nl$ Psychologie en pedagogische wetenschappen $lang=en$ Psychology And Educational Sciences
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Pedagogie - Klinische orthopedagogiek en disability studies $lang=en$ Pedagogy - Clinical remedial education and disability studies
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

      - tekst: $lang=nl$ Pedagogie - Pedagogiek en onderwijskunde $lang=en$ Pedagogy - Pedagogy and Educational Science
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

      - tekst: $lang=nl$ Pedagogie - Sociale agogiek $lang=en$ Pedagogy - Social agogics
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

      - tekst: $lang=nl$ Psychologie - Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid $lang=en$ Psychology - Business Psychology and Human Resources
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

      - tekst: $lang=nl$ Psychologie - Klinische psychologie $lang=en$ Psychology - Clinical Psychology
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

      - tekst: $lang=nl$ Psychologie - onderwijs $lang=en$ Psychology - Education
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

      - tekst: $lang=nl$ Psychologie - Theoretische en experimentele psychologie $lang=en$ Psychology - Theoretical and Experimental Psychology
        verenigingen:
          - naam: ppsr
          - naam: vppk

  - tekst: $lang=nl$ Bio-ingenieurswetenschappen $lang=en$ Bioscience Engineering
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ biw - Bos- en natuurbeheer $lang=en$ biw - Forest and Nature Management
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: vlk

      - tekst: $lang=nl$ biw - cel- en genbiotechnologie $lang=en$ biw - cell and gene biotechnology
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: vlk

      - tekst: $lang=nl$ biw - Chemie en voedingstechnologie $lang=en$ biw - Chemistry and food technology
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: vlk

      - tekst: $lang=nl$ biw - Landbouwkunde $lang=en$ biw - Agronomy
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: vlk
          - naam: gk
          - naam: iaas

      - tekst: $lang=nl$ biw - Land- en waterbeheer $lang=en$ biw - Land and water management
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: vlk

      - tekst: $lang=nl$ biw - Milieutechnologie $lang=en$ biw - Environmental technology
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: vlk

      - tekst: $lang=nl$ Biowetenschappen $lang=en$ Bio Sciences
        verenigingen:
          - naam: stubio
          - naam: lila

  - tekst: $lang=nl$ Farmaceutische wetenschappen $lang=en$ Pharmaceutical Sciences
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Farmaceutische wetenschappen $lang=en$ Pharmaceutical Sciences
        verenigingen:
          - naam: stuff
          - naam: gfk
          - naam: bemsa

  - tekst: $lang=nl$ Politieke en sociale wetenschappen $lang=en$ Political And Social Sciences
    vraag: $lang=nl$ Welke richting? $lang=en$ What field of study?
    type: dropdown
    antwoorden:
      - tekst: $lang=nl$ Communicatiewetenschappen $lang=en$ Communication Sciences
        verenigingen:
          - naam: stura
          - naam: politeia

      - tekst: $lang=nl$ Politieke wetenschappen $lang=en$ Political Sciences
        verenigingen:
          - naam: stura
          - naam: politeia

      - tekst: $lang=nl$ Sociologie $lang=en$ Sociology
        verenigingen:
          - naam: stura
          - naam: politeia
---
