\section{This is a section}
	Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. \todo

	\begin{table}[H]
	    \renewcommand {\arraystretch}{1.3} 
		\centering
	    \label{mini-descrizione della tabella}
	    \rowcolors{2}{\colorTableRows}{white}
	    \begin{tabular}{| c | c | >{\centering}p{3.1cm} }
		    \hline
		    \rowcolor{\colorTableTitle}
		    \textbf{Cognome e nome} & \textbf{Matricola} \tabularnewline \hline
		    Bernucci Riccardo & 1121331 \tabularnewline \hline
		    Braganolo Leonardo & 1097592 \tabularnewline \hline
		    Cisternino Nicola & 1123075 \tabularnewline \hline
		    Coletti Andrea & 1096089 \tabularnewline \hline
		    Fogarollo Stefano & 1098023 \tabularnewline \hline
		    Zanetti Ilenia & 1122258 \tabularnewline \hline
		    Zanon Elena & 1097699 \tabularnewline \hline
		\end{tabular}
	\end{table}

	\subsection{This is a subsection}
		Integer tincidunt diam sed velit sodales sollicitudin.

		\subsubsection{This is a sub-sub-section}
			Cras aliquet turpis eu ipsum volutpat, sit amet dictum nisi pretium.

			\subsubsubsection{This is a sub-sub-sub-section}
				Morbi pulvinar neque quis varius ultrices.

				\subsubsubsubsection{This is a sub-sub-sub-sub-section}
					Cras dictum leo et ante tempus, et pretium ex pharetra.
