### **Відповідь на теоретичне запитання:**

Прототипне наслідування передбачає створення більш деталізованих об'єктів (розширених за допомогою нових методів) із інших об'єктів.

Наприклад, у нас є певний об'єкт із власними властивостями й методами. І ми хочемо створити дещо видозмінені чи розширені варіанти цього об'єкта, зберігши при цьому уже наявні його властивості й методи. Щоб не копіювати ще раз усі методи нашого основго об'єкта, ми просто створюємо на його основі новий об'єкт - у цьому і є суть прототипного наслідування.
