### Теорія

Загалом, деструктуризація - це поділ складної структури на простіші частини. У JS такими складними структурами є об'єкти і масиви. Тобто за допомогою синтаксису деструктуризації можна виділити маленькі фрагменти із об’єктів чи масивів.

За допомогою синтаксису деструктуризації можна отримати доступ до властивостей об'єктів, елементів масивів. Також він дає змогу оголошувати змінні. Синтаксис вкладеної деструктуризації допомагає керувати вкладеними структурами.
