# Jak můžeme modifikátory ve vyhledávání použít (jak je můžeme nejlépe dostat do stránky s výsledky vyhledávání)?
## Řešení

**1. Filtrování výsledků:** Můžeme umožnit uživatelům filtrovat výsledky podle modifikátorů. Například, pokud vyhledávání vrací výsledky pro nákup bot, uživatel by mohl filtrovat výsledky podle modifikátorů jako "dámské", "pánské", "sportovní", "letní" apod.

**2. Zvýraznění modifikátorů:** Pokud jsou nalezené modifikátory zobrazeny v textu, můžeme je zvýraznit nebo označit, aby bylo uživatelům jasnější, proč daný výsledek byl vyhledáván.

**3. Doporučení na základě modifikátorů:** Pokud uživatel zadá vyhledávací dotaz s modifikátorem, můžeme mu nabídnout doplňující nebo podobné modifikátory, které by mohly být relevantní.

**4. Vyhledávání podle významu:** Můžeme rozšířit vyhledávání tak, aby rozpoznávalo synonyma modifikátorů a poskytovalo relevantní výsledky pro různá synonyma.

**5. Vyhledávání podle kategorie:** Pokud máme modifikátory rozděleny do kategorií (např. oblečení, elektronika, stravování), můžeme umožnit uživatelům vyhledávat v konkrétních kategoriích.

**6. Doplňkové informace o výsledcích:** Pokud vyhledávání vrátí výsledky s modifikátory, můžeme v rámci každého výsledku zobrazit doplňkové informace o tom, které modifikátory byly nalezeny a jak ovlivnily výsledek.

**7. Sentimentální analýza:** Modifikátory mohou sloužit jako klíčová slova pro sentimentální analýzu textu. Například, pokud analyzujeme recenze produktů, můžeme sledovat, jak často se určitý sentimentální modifikátor (např. "dobrý", "špatný", "spokojený", "nespokojený") vyskytuje v textech.

**8. A/B testování:** Modifikátory můžeme použít při A/B testování různých variant obsahu nebo produktových stránek. Porovnání úspěšnosti různých modifikátorů nám umožní identifikovat ty nejefektivnější pro dosažení požadovaných cílů.