---
title : Expand
description : "Displays an expandable/collapsible section of text on your page"
weight: 3
---

The Expand shortcode displays an expandable/collapsible section of text on your page.
Here is an example

{{%expand%}}
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
{{%/expand%}}


## Usage


this shortcode takes exactly one optional parameter to define the text that appears next to the expand/collapse icon. (default is "Expand me...")

	{{%/*expand "Is this learn theme rocks ?" */%}}Yes !.{{%/* /expand*/%}}

{{%expand "Is this learn theme rocks ?" %}}Yes !{{% /expand%}}

# Demo

	{{%/*expand*/%}}
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
	tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
	quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
	consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
	cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
	proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    {{%/* /expand*/%}}


{{%expand%}}Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.{{% /expand%}}