---
name: Tomasz Opowicz
website: 
image: /assets/images/season06/speakers/
twitter: 
linkedin-in: 
facebook: 
flickr: 
---
Tomasz Oponowicz opowiedział czym jest technologia MPEG-DASH i w jaki sposób wpłynęła ona ona oglądanie filmów w Internecie. Zwieńczeniem jego prezentacji było demo wykorzystujące HTML5 i MPEG-DASH.