.TH vts-fs-open 1 "La 16a de Novembro, 2018" "version 0.5.4" "Alternative instrument for opening files from command line."
.SH NOMO
.B vts-fs-open
\- ilo por malfermo de dosieroj

.SH UZADO
.B vts-fs-open
<dosiero1> [dosiero2] ...
.br
.B vts-fs-open
--version
.br
.B vts-fs-open
--help

.SH DESCRIPTION

.B vts-fs-open
estas farita por projekto "Vitis",
povas malfermi dosierojn, uzade defaŭltajn programojn.