1.Описать своими словами для чего вообще нужны функции в программировании.
Функції допомагають створити частину коду, яку можна використати у будь-якому місці програми, запобігають дубляжу коду.
2.Описать своими словами, зачем в функцию передавать аргумент.
У функцію слід передавати аргументи для того, щоб вказати конкретні значення під час її виклику.