1. Прототипне наслідування в Javascript дозволяє розширювати об'єкти, класи, при цьому всі властивості стають доступними у наслідуваному класі.

2. Тому що super() - це метод, який дозволяє звернутися до батьківського класу і передати("витягти") всі необхідні параметри.
