Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch.

1.Користувач авторизується при вході на сайт, у полі авторизації допускає помилку і авторизація не проходить. Доцільно в catch описати де саме сталася помилка.

2.Вчитель заповнює електронний табель школярів. Пропустив бал з якогось предмету (їх може бути досить багато) і не може зберегти результати семестру. Доцільно в catch вивести предмет, де не виставлена оцінка.

3.Лікар створює рахунок пацієнта. При виборі позиції з прейскуранку не вибрав номер зуба, рахунок не створюється. В catch доцільно вивести позицію, де не вказана нумерація.
