
Події клавіатури необхідні тільки для роботи з клавіатурою. При використанні з input можуть виникати помилки. При вставці тексту на мобільних пристроях не генерується keypress / keydown, а відразу вставляється текст в поле. 
Оброблювач клавіатурних подій при цьому не спрацює.