1. Функції потрібні, щоб спрощувати і скорочувати код, робити його безперебійним, адаптувати його для різних платформ, легко налагоджувати. Просто додаєм у визначенні функції додаткові команди, пов'язані з файлами, і вони тепер будуть виконуватися кожного разу, коли функцію знову викличуть в основній програмі.

2. Об'єкт arguments - це локальна змінна, доступна всередині функції. Об'єкт arguments дозволяє посилатися на аргументи функції всередині неї. Він складається з переданих у функцію аргументів.