1. Методи обєктів в JS дозволять нам створювати нові обєкти, створювти взаємодую між ними тим самим забезпечувати їх роботу між собою. Це дозволяє нам оброблювати велику кількість данних і при цьому дозволяє зменшувати кількість написаного коду).
