## Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна
Деструктурізація спосіб спростити стуктуровані дані (об'єкти і масиви), присвоюючи їх перемінній. Таким чином можна отримувати частину даних, або приєднувати нові, об'єднувати масиви або об'єкти, не створюючи багато рядків коду.