## Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch
цю конструкцію використовують, коли обробляють отримані від користувача дані. В такому випадку завжди є можливість отримати некоректні значення.
try...catch використовують при налагодженні програм для отримання інформації про послідовність відкладених виликів, яка призвела до помилки
Трапляється важливий код, який повинен спрацювати в будь-якому випадку, навіть якщо перед ним є помилка. try...catch допомагає йому "не впасти"