## Поясніть своїми словами, як ви розумієте поняття асинхронності у Javascript
В Java Script весь код потрапляє в чергу в одному стеку і звідти виконується. Поки обробляється одна команда, наступні чекають своєї черги. 
За допомогою асинхронності це правило можна обійти, порушуючи черговість виконання чи паралельно обробляючи дані