## Поясніть своїми словами, що таке AJAX і чим він корисний при розробці Javascript.
AJAX - це технологія, яка дозволяє зберігати і отримувати частину данних на проміжній ланці між сервером і клієнтом і отримувати їх, не превантажуючи сторінку. Це пришвидчує запити, обробку і отримання даних