## Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript
Наслідувач, навіть не маючи власних властивостей або методів, може брати їх у прототипа, з яким пов'язаний
## Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?
коли ми хочемо вказати нові властивості у нащадка, ми не дублюємо ті, що вже є в суперкласі, а передаємо за допомогою super()