Як можна оголосити змінну у Javascript?
let
const
var

У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
У prompt користувач вводить довільне значення (відповідь). confirm зберігає boolean значення або null


Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
перетворення числа на текстове значення
let num;
num=3
console.log(String(num), typeof String(num));