Які існують типи даних у Javascript?
string
number
boolean
object
array


У чому різниця між == і ===?
не строга рівність (як 1=="1" буде true)
cтрога рівність (як 1=="1" буде false)

Що таке оператор?
Наприклад:"+", "-",">","<"