Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли
цикли потрібні для повторення однакових дій та встановлення логічних умов

Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS



Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?
явне перетворення - let maxnum=Number(x), коли тип данних задається одразу зі змінною
неяане перетворення - +'х', коли значення задається контекстом   