Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
Функції потрібні для реалізації однотипних задач в коді 

Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент
Для того, щоб можна було перевикористати функцію. Якщо б аргументи було всередині функції, їх значення "жили" б тільки в рамках функції, а не коду в цілому

Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
Результат обчисленя функції