\documentclass[a4paper, twoside, landscape]{article}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{polski}
%\usepackage[lyric]{songs}
\usepackage[lyric]{songs_2_18_patched}
\usepackage[inner=30mm, outer=10mm, tmargin=5mm, bmargin=15mm]{geometry}

\newcommand{\tab}[1]{\hspace*{\fill} \textbf{#1}}

\noversenumbers
\songcolumns{2}
\songpos{3}
%\baselineadj=-0.4mm plus 0.5mm minus 0.0mm
\versesep=5mm plus 0mm minus 0mm
\columnsep=20mm

\afterpreludeskip=0pt
\beforepostludeskip=0pt plus 1fil

\begin{document}
\begin{titlepage}
	\centering
	\vspace*{\fill}
	{\scshape \Huge \textbf{Śpiewnik Oli i Szymona :)}\par}
	\vspace{1cm}
	{\large \today}
	\vspace{5cm}
	\vspace*{\fill}
\end{titlepage}
\cleardoublepage\null


\begin{songs}{}
\input{stare_dobre_malzenstwo/ballada_majowa.tex}
\input{pawel_orkisz/ballada_o_krzyzowcu.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/bez_slow.tex}
\input{andrzej_starzec/bieszczady.tex}
\input{inne/bieszczadzki_trakt.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/bieszczadzkie_anioly.tex}
\input{mechanicy/bitwa.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/bukowina_I.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/bukowina_II.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/czarny_blues_o_czwartej_nad_ranem.tex}
\input{jerzy_porebski/gdzie_ta_keja.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/gloria.tex}
\input{dom_o_zielonych_progach/gor_mi_malo.tex}
\input{inne/hej_leonardo.tex}
\input{inne/hiszpanskie_dziewczyny.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/jak.tex}
\input{tomek_lewandowski/jaka_jestes.tex}
\input{dom_o_zielonych_progach/jam_wiosenny.tex}
\input{tonam_i_synowie/jasnowlosa.tex}
\input{andrzej_koczewski_zbigniew_bogdanski/jesienne_wino.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/jest_juz_za_pozno_nie_jest_za_pozno.tex}
\input{harlem/kiedy_goral_umiera.tex}
\input{kobranocka/kocham_cie_jak_irlandie.tex}
\input{perfect/kolysanka_dla_nieznajomej.tex}
\input{inne/krajka.tex}
\input{fools_garden/lemon_tree.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/list_do_malego_ksiecia.tex}
\input{olimpia_przybylska/lost_in_open_water.tex}
\input{dom_o_zielonych_progach/lemata.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/majster_bieda.tex}
\input{andrzej_korycki/mewy.tex}
\input{ekt_gdynia/mila.tex}
\input{jacek_kaczmarski/mimochodem.tex}
\input{gdanska_formacja_szantowa/moje_miasto_ma_oczy_zielone.tex}
\input{na_bani/nie_jestem_swiety.tex}
\input{ekt_gdynia/nie_sprzedawajcie_swych_marzen.tex}
\input{robert_kasprzycki/niebo_do_wynajecia.tex}
\input{pawel_czekalski/niemanie.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/nocna_piosenka_o_miescie.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/ocean.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/opadly_mgly.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/pejzaze_harasymowiczowskie.tex}
\input{inne/piesn_wielorybnikow.tex}
\input{dom_o_zielonych_progach/piesn_xxiv.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/piosenka_dla_wojtka_bellona.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/piosenka_wiosenna.tex}
\input{wolosatki/pocztowka_z_beskidu.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/pod_katem_ostrym.tex}
\input{na_bani/poezja.tex}
\input{adam_drag/poloniny_niebieskie.tex}
\input{atlantyda/pozegnalny_ton.tex}
\input{cztery_refy/pozegnanie_liverpoolu.tex}
\input{roman_roczen/przechyly.tex}
\input{buzu_squat/przebudzenie.tex}
\input{bez_idola/przemijanie.tex}
\input{wolna_grupa_bukowina/rzeka.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/sanctus.tex}
\input{jacek_kaczmarski/sen_katarzyny_II.tex}
\input{inne/tylko_chciec.tex}
\input{pawel_orkisz/ulan.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/u_studni.tex}
\input{inne/w_gorach_jest_wszystko_co_kocham.tex}
\input{andrzej_koczewski_zbigniew_bogdanski/w_lesie_listopadowym.tex}
\input{wolosatki/we_wtorek_w_schronisku.tex}
\input{saskia/wedruja_ludzie.tex}
\input{na_bani/wedrujemy.tex}
\input{dzem/wehikul_czasu.tex}
\input{elektryczne_gitary/wlosy.tex}
\input{stare_dobre_malzenstwo/z_nim_bedziesz_szczesliwsza.tex}
\input{ekt_gdynia/za_naszym_domem.tex}
\input{robert_kasprzycki/zapisze_sniegiem_w_kominie.tex}
\input{dom_o_zielonych_progach/zostanie_tyle_gor.tex}

\beginsong{Do dodania}
\beginverse
\begin{itemize}
\item Bar w beskidzie
\item Hit the road Jack
\item Winda 7 - Robert Kasprzycki
\item Knocking on heavens door
\item Autsajder
\item Makatka z aniołem
\item 4 nad ranem
\item Nie rozdziobią nas kruki
\item Czasem nagle smutniejesz
\item Czarny chleb
\item Lubię mówić
\item Emeryt -EKT Gdynia
\item Shenandoah
\item Nie lubię wampirów
\end{itemize}
\endverse
\endsong

\end{songs}

\end{document}
