\beginsong{Tylko chcieć}
\beginverse
Że spadnie z nieba to co chcesz \tab{e Fis}
Mylisz się bracie i na pewno H7 \tab{e}
Nie czekaj cudów, przecież wiesz \tab{e Fis}
Życie upływa, a masz jedno \tab{H7 e}
\endverse
\beginchorus
Ref. Tylko chcieć – będziesz miał słońce co dnia \tab{e D}
Tylko chcieć – rozjaśnisz każdy mrok \tab{e D}
Tylko chcieć – twój cały będzie zodiak \tab{a e}
Tylko chcieć – a szczęście masz o krok \tab{C D e}
Kolory tęczy i złoto zbóż \tab{Fis H7 e}
Srebro Księżyca i zapach róż \tab{Fis H7 e}
Dla ciebie wszystko \tab{a H7}
\endchorus
\beginverse
Nie pójdziesz dalej nawet krok \tab{e Fis}
Gdy stoisz w miejscu, to na pewno \tab{H7 e}
Nie czekaj cudów, przecież wiesz \tab{e Fis}
Życie upływa, a masz jedno \tab{H7 e}
\endverse
\beginchorus
Ref.
\endchorus
\beginverse
Nie czekaj jutra, dzisiaj już \tab{e Fis}
Obudź się bracie, kwiaty więdną \tab{H7 e}
I już bez cudów, przecież wiesz \tab{e Fis}
Życie upływa, a masz jedno \tab{H7 e}
\endverse
\beginchorus
Ref.
\endchorus
\beginverse
Tylko chcieć \tab{e}
\endverse
\endsong