На први поглед делује да је потез црног недозвољен...

Board::problem-1

---

Четири црна камена су у опасности!

Зароби беле каменове пре него што они заробе тебе!

Board::problem-2

---

Зароби два бела камена који додирују црне каменове.

Овде није могуће заробити каменове једним потезом.

Board::problem-3

---

Ако би успео да заробиш означени бели камен који раздваја црне каменове,
партија би постала доста лакша.

Немој директно да нападаш противника.

Board::problem-4

---

Зашто је битно заробити противникове каменове?

Главни разлог је то што је теже заробити веће потезане групе каменова, па су
оне и доста јаче.

Ово је јако битан део стратегије игре Го.
