# Semestrální Úloha Poznámkový Editor


Vytvořte program pro správu poznámek.

### Implementujte následující funkcionalitu:

* reprezentace poznámek v plaintextu a 1 dalším formátu (HTML, Markdown, AsciiDoc, ...)
* uživatelské rozhraní, které bude zobrazovat formátované poznámky
* systém štítků (tagů) a kategorií poznámek
* vyhledávání podle textu, tagů, kategorií ...
* exportování a importování poznámek (všech, podmnožiny na základě vyhledávání) - vytvořte vhodný formát

### Použití polymorfismu (doporučené)
* druhy poznámek: složka poznámek, textová poznámka, seznam úkolů, nákupní seznam (zobrazuje celkovou cenu)
* filtry (skládání k vyhledávání: (ne)obsahuje text, a zároveň, nebo, procento úkolů splněno
* různé druhy řazení poznámek
* různé formáty či zobrazení

### Doplňující informace:
* https://guides.github.com/features/mastering-markdown/
* Volitelně: Šifrování poznámek