# Formátování textu 1
Úkolem je realizovat funkci wordWrap, která dokáže zformátovat text podle zadané šířky.

Rozhraní funkce je následující:

```c
char * wordWrap ( int width, const char * src );
```

* `width`-je šířka formátu (max. počet znaků na řádku),
* `src`-je ASCIIZ (binární nulou ukončený) řetězec ke zformátování, funkce jej pouze čte (nesmí jej modifikovat),
* *návratová hodnota*-je zformátovaný řetězec tak, aby délky řádek nepřesahovaly zadanou šířku. Text bude zformátován "vlevo". Funkce alokuje prostor pro návratovou hodnotu dynamicky pomocí malloc(), (nepoužívejte C++ operátor new). Volající text po zpracování uvolní voláním free().

Vstupní řetězec obsahuje slova oddělená bílými znaky (mezery a tabulátory, mezi slovy může být i více než jeden bílý znak). Odstavce jsou oddělené dvěma (či více) po sobě jdoucími znaky odřádkování.

**Pravidla formátování:**
* Výstupní řetězec je ve formátu ASCIIZ (binární nulou ukončený).
* Zformátovaný text obsahuje slova oddělená vždy pouze jednou mezerou a odstavce oddělené vždy pouze jedním prázdným řádkem (tedy dvojicí znaků odřádkování).
* Pokud na vstupu není žádné slovo, bude výstupem prázdný řetězec (alokovaná paměť, ale obsahuje pouze ukončující binární nulu).
* Před prvním slovem na řádku nejsou mezery.
* Za posledním slovem na řádku nejsou žádné mezery, pouze odřádkování. Odřádkování je i za posledním řádkem textu.
* Slova jsou zarovnaná vlevo. Pokud se další slovo na danou řádku nevejde, řádka se ukončí a slovo bude umístěno jako první na následující řádce.
* Funkce vrací návratovou hodnotu NULL, pokud je během formátování nalezeno slovo, které se nevejde na řádku.

Realizovaná funkce nesmí používat C++ datový typ string, datové typy z STL (vector, list, ...) ani regulární výrazy ze standardní knihovny. Použití těchto prostředků povede k chybě při kompilaci. Na vstupu mohou být dlouhé řetězce (např. tisíce znaků).

Odevzdávejte soubor, který obsahuje pouze realizovanou funkci wordWrap a případně další Vámi realizované funkce, které jsou z funkce wordWrap volané. Naopak, v odevzdávaném souboru nesmí být vkládání hlavičkových souborů a funkce main (pokud vkládání hlavičkových souborů a funkci main zabalíte do bloku podmíněného překladu, mohou zůstat). Za základ řešení použijte ukázku z přiloženého archivu. Ukázku si zkopírujte a doplňte implementaci požadované funkce (případně dalších Vašich funkcí). Pokud zachováte bloky podmíněného překladu, můžete takový soubor odevzdávat Progtestu.

