# TODO

1. Kupić diodę i zabezpieczyć kondensator
2. Dodać przycisk - wprost do control board. W ten sposób wciąż mamy wolny slot w połączeniu control <--> execution
3. Dodać system zasilania (port micro usb)
4. Projekt obudowy
