# Базовий архів завдань для Overtest

Цей репозиторій створено з метою збору, зберігання і розповсюдження завдань з алгоритмічного і спортивного програмування, які можуть бути використані для наповнення Архіву завдань вашої інсталяції Overtest. Вебсайт: https://overtest.sirkadirov.com/.