1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

   Метод об'єкту, це властивість об'єкту, що має значення функції, та може викликатися на екземплярі об'єку. Він
   відображає поведінку об'єкта.

2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

   Значенням властивості об'єкта можуть бути як примітивні типи даних так і інші об'єкти (включаючи масиви), а також,
   функції.

3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

   Це означає що значення змінної, в якій знаходиться об'єкт - це посилання на комірку в пам'яті, при чому на одну і ту
   ж комірку пам'яті (екземпляр об'єкта) може посилаися декілька змінних. А це означає, що якщо відбулися якісь зміни у
   одній зі змінних, що посилається на один і той же об'єкт в іншив таких змінних теж відбудуться зміни.