1. Як можна створити функцію та як ми можемо її викликати?

   Є декілька способів створення функцій.
   Найбільш поширені - function declaration, function expression, arrow function:
    - приклад function declaration:
      ```javascript
      // Створення функції
      function sayHello() {
      console.log("Hello, world!");
      }
 
       // Виклик функції
       sayHello(); // Output: "Hello, world!"```
    - приклад function expression:
      ```javascript
       // Створення функції
       let sayHello = function() {
       console.log("Hello, world!");
       };
       
       // Виклик функції
       sayHello(); // Output: "Hello, world!"```
    - приклад arrow function:
      ```javascript
      // Створення функції
      let sayHello = () => {
      console.log("Hello, world!");
      };
     
      // Виклик функції
      sayHello(); // Output: "Hello, world!"```
2. Що таке оператор return в JavaScript? Як його використовувати в функціях?

   Оператор return це оператор, що повертає значення з функції та перериває її роботу. Код після цього не виконується.
3. Що таке параметри та аргументи в функіях та в яких випадках вони використовуються?

   Параметри функцій - це змінні, вказані в оголошенні функції. Вони представляють значення, які функція очікує отримати
   під час виклику.
   Аргументи функцій - це фактичні значення, що передаються в функцію при її виклику. Вони замінюють параметри всередині
   функції.
   Параметри є змінні, які визначаються під час оголошення функції, а аргументи - це значення, що передаються у функцію
   під час її
   виклику та замінюють параметри для виконання функції.
4. Як передати функцію аргументом в іншу функцію?
   Потрібно оголосити функцію, а потім передати її як аргумент ф-ції. Такі ф-ції називаються Callback functions (Функції
   зворотнього виклику) - це функції, які передаються як аргументи іншим функціям для виконання в майбутньому.


