1. Що таке цикл в програмуванні?

   Це структури управління, що дозволяють повторно виконувати один й той сами блок коду, допоки умова = true.
2. Які види циклів є в JavaScript і які їх ключові слова?

   Основні типи циклів у JavaScript:
    - for: використовується для виконання блоку коду певну кількість разів;
    - while: виконує блок коду, доки умова залишається істинною;
    - do while: виконує блок коду принаймні один раз, а потім продовжує виконуватись, доки умова залишається істинною.
3. Чим відрізняється цикл do while від while?
   Тим що цикл while перевіряє умову перед першою ітерацією, а цикл do while спочатку виконує блок коду, а потім
   перевіряє умову перед наступною ітерацією. 

