1. Що таке оператори в JavaScript і які їхні типи ви знаєте?

   Оператори в JavaScript використовуються для виконання матиматичних та логічних операцій, порівняння, присвоєння
   значень,
   інкремента або декремента. Оператори діляться на:
    - унарні(в основному інкремент або декремент) та бінарні(в основному математичні),
    - оператори порівняння,
    - логічні оператори
    - оператори обʼєднання з нульовим злаганням
    - оператор піднесення до степеня

2. Для чого використовуються оператори порівняння в JavaScript? Наведіть приклади таких операторів.
   Оператори порівняння в JavaScript використовуються для порівняння значень і повернення булевого результату (true або
   false). Вони зазвичай використовуються в умовних виразах для прийняття рішень в коді. Ось короткий опис основних
   операторів порівняння:

    - рівність (==):
      Перевіряє, чи рівні два значення, з неявним приведенням типів, якщо вони різні.
    ```javascript
    5 == '5' //повертає true
    ```
    - сувора рівність (===):
      Перевіряє, чи рівні два значення без приведення типів.
    ```javascript
    5 === '5' //повертає false
    ```
    - нерівність (!=):
      Перевіряє, чи два значення не рівні, з неявним приведенням типів, якщо вони різні.
   ```javascript
    5 != '5' //повертає false
    ```
    - сувора нерівність (!==):
      Перевіряє, чи два значення не рівні без приведення типів.
   ```javascript
    5 !== '5' //повертає true
    ```
    - більше (>):
      Перевіряє, чи більше перше значення від другого.
   ```javascript
   10 > 5 //повертає true.
   ```
    - менше (<):
      Перевіряє, чи менше перше значення від другого.
   ```javascript
   10 < 5 //повертає false.
   ```
    - більше або дорівнює (>=):
      Перевіряє, чи більше або дорівнює перше значення другому.
   ```javascript
   10 >= 10 //повертає true.
   ```
    - менше або дорівнює (<=):
      Перевіряє, чи менше або дорівнює перше значення другому.
   ```javascript
   5 <= 10 //повертає true.
   ```


3. Що таке операції присвоєння в JavaScript? Наведіть кілька прикладів операцій присвоєння.

   Операції присвоєння в JavaScript використовуються для надання змінним значень. Найпростіша операція присвоєння — це =,
   яка призначає значення правого операнда лівому операнду. Крім базової операції присвоєння, існує багато скорочених форм
   операцій присвоєння, які поєднують інші операції (наприклад, арифметичні) з присвоєнням.
   
   Приклади:
   ```javascript
   let x = 10;

   // Використання додавання з присвоєнням
   x += 5; // тепер x дорівнює 15
   
   // Використання множення з присвоєнням
   x *= 2; // тепер x дорівнює 30
   
   // Використання ділення з присвоєнням
   x /= 3; // тепер x дорівнює 10
   
   // Використання остачі від ділення з присвоєнням
   x %= 4; // тепер x дорівнює 2
   ```

   