1. Як можна оголосити змінну у Javascript?

   Щоб оголосити змінну потрібно використовувати одне з кючових слів:
   var - застарілий тип змінних, оголошується глобально
   const - константа, значення неможливо змінювати після присвоєння значень
   let - змінна нового типу, рекомендовано використовувати ї, а не var

2. Що таке рядок (string) і як його створити (перерахуйте всі можливі варіанти)?

   Рядок (string) в JavaScript — це тип даних, який представляє текстові дані. Рядок складається з різних символів і
   може
   включати літери, цифри, пробіли та спеціальні символи. В JavaScript рядки оточуються лапками (
   одинарними або подвійними) або апострофами.

   Ось усі можливі варіанти створення рядка в JavaScript:
    - подвійні лапки (" "):**
      ```javascript
      let str1 = "Це рядок";
      ```
    - одинарні лапки (' '):
      ```javascript
      let str2 = 'Це також рядок';
      ```
    - шаблонні літерали (Template literals) з косими лапками (\` \`):
      Шаблонні літерали дозволяють використовувати змінні та вирази всередині рядка.
      ```javascript
      let name = "Іван";
      let str3 = `Привіт, ${name}!`;
      ```
    - конструктор `String`:**
      Рядки також можна створювати за допомогою конструктора `String`.
      ```javascript
      let str4 = new String("Це рядок, створений конструктором String");
      ```


3. Як перевірити тип даних змінної в JavaScript?

   В JavaScript можна перевірити тип даних змінної за допомогою оператора typeof. Наприклад:
   ```javascript
   const test = "str";
   console.log(typeof test) //String
   ```
4. Поясніть чому '1' + 1 = 11.
   Це відбувається тосу, шо в даній ситуації використовується оператор `+`, що виконує неявне приведення типів другого
   операнда до другого. А через те що після цього обидва операнди - типу String відбувається конкатенація строк. 
