# Azul

## Nejasnoce

1. Smije li se u grupi od 3 figure nalaziti duplici ?
2. Prilikom ponovnog izabiranja, izabire li se cijela grupa ili samo jedna figura ?
3. Sto ako se na istom mjestu vec nalazi figurica ?