Для додавання нового домашнього завдання в новий репозиторій на Gitlab потрібно виконати наступні дії:
- стврити новий проект на Gitlab
- вибрати місце(папку) на комп'ютері, де буде зберігатись проект
- зайти в цю папку і запустити в ній термінал
- у консолі написати команду git clone і вставити скопійоване посилання з Clone with HTTPS, має виглядати ось так git clone https://gitlab.com/soshko.kashtan/homework_1_repo_3.git

Щоб додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab потрібно виконати наступне:
- зайти в папку, де знаходиться наш проект
- відкрити там термінал
- написати команду git init
- написати команду git remote add origin https://gitlab.com/soshko.kashtan/homework_1_repo_2.git
- написати git add .
- написати команду git commit -m "added files for repo_3"
- написати git push -u origin master
 