@Article{karbariarazi1,
  author   = {وحید ماجدی اصل و دیگران},
  title    = {انجام مطالعات برآورد بار بلندمدت در شهرهای زنجان و قزوین با استفاده از روش کاربری اراضی},
  year     = {۱۳۸۳},
  language = {persian},
}

@Article{karbariarazi2,
	author   = {حسین حسینی، سروش سپه‌دژ},
	title    = {پیش‌بینی بار به روش کاربری ارضی},
	language = {persian},
	journal={ششمین کنفرانس شبکه‌های توزیع نیروی برق}
}

@Article{Shortterm1,
	author   = {سلیمان فهرستی ثانی، غضنفر شاهقلیان، مهران زمانی فر},
	title    = {پیش بینی کوتاه مدت بار فیدرهای توزیع با استفاده از شبکه عصبی},
	language = {persian},
	year     = {۱۳۹۱},
	journal={اولین کنفرانس ملی ایده‌های نو در مهندسی برق}
}

@Article{NNinTS1,
	author   = {محمدرضا اصغری اسکوئی},
	title    = {کاربرد شبکه‌های عصبی در پیش‌بینی سری‌های زمانی},
	language = {persian},
	year     = {۱۳۸۱},
	journal={فصل‌نامه پژوهش‌های اقتصادی ایران}
}

@Book{IOT1,
	author   = {محمد قیصری ، شقایق سعادت فخیم},
	title    = { اینترنت اشیا، چالش ها و مشکلات دنیای به هم متصل},
	language = {persian},
	year     = {۱۳۹۶},
	publisher={ انتشارات آتی نگر}
}

@Book{IOT2,
	author   = {پیتر واهر},
	translator  = {مهدی قیصری، عیسی خوش‌وقت},
	title    = {آموزش اینترنت اشیا},
	language = {persian},
	year     = {۱۳۹۶},
	publisher={ انتشارات آتی نگر}
}

@Article{IOT3,
	author   = {فرزانه قهرمانی کوشان، رسول روستایی},
	title    = {امنیت و چالش‌های پیش رو فناوری اینترنت اشیا},
	language = {persian},
	journal={کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر وفناوری اطلاعات}
}