__

# هتل 
 
این پروژه شامل لیست هتل هایی است که کاربران میتوانند آنها را را رزرو کنند دسته بنددی هتل ها توسط ادمین صورت میگیرد و هتل های رزرو شده نمیتوانند دیگر رزرو شوند

# فهرست
##   -ادمین
## - یوزر 
## -هتل
## -تسویه حساب


# شروع 
در ابتدای این پروژ کار بر با وارد کردن کد کاربری و پسورد مربوطه به جستجوی هتل مورد نظر برحسب نوع پرداخته و اگر رزرو نباشد ان را رزرو کرده و میتواند با پرداخت حق کنسلی هتل رزرو شده را کنسل کند.همچنین ادمین با توجه به نوع هتل به دسته بندی آن ها پرداخته و وظیف ابدیت وچک رزروی هتل ها را دارد 

 
 # ادمین
### -شماره پرسنلی.
  ###   -کدملی.
###   لیست کردن هتل ها با توجه به نوع آن از کارهای ادمین است
و چک کردن دوره ای و آپدیت لیست هتل های رزرو شده

# یوزر
## 
 ### نام.
 ##   نام خانوادگی.
 ### کد  ملی.
 ### انتخاب یوزر نیم-پسورد-درخواست هتل-تابع رزرو وتابع کنسلی

##  هتل 
###نوع که همان تعداد ستاره های آن است
 

## تسویه حساب 

 
  ###دارای لیست ها با توجه به نوع ان هاست کاربر با توجه به نوع هتل وارد پرداخت هزینه رزرو یا گرفتن کنسلیبرای ان میشود وکد یا تایپینگ مربوطه برای تابع کنسلی یا رزرو خود را در نمایه کاربر را دریافت میکند

## توضیحات

### این پروژه شامل لیست هتل هایی است که کاربران میتوانند آنها را را رزرو کنند دسته بنددی هتل ها توسط ادمین صورت میگیرد و هتل های رزرو شده نمیتوانند دیگر رزرو شوند .مبلغ وحق کنسلی بستگی به نوع هتل دارد. در این پروژه ادمین در ابتدا هر هتل را با توجه به نوع آن ..ستاره.. در لیست مربوط به آنقرار میدهد.هر  هتل با توجه به ستاره اش در لیست مربوط اد میشودو کاربران با توجه به نام و کد ملی خود لاگین شده و یوزر وپسورد مخصوص به خود را وارد میکنندهر کاربر یک پسورد مخصوص به خود دارد که انتخاب خود است ولی در زمان اد شدن به لیسیت کاربرین باید چک شود پسورد انتخابی تکراری نباشد در نتیجه ما در هنگام ثبت پسورد به چک کردن پسورد لیست ها نیاز داریم هر یوزر بعد از عضو شدن میتواند در خواست رزور هتل خود را وارد کند ابتدا شهر هتل سپس نوع هتل را مشخص میکند اگر نوع هتل مورد نظر قبلا رزرو شده باشد با خطا عدم امکان رزرو روبه رو میشود در غیر این صورت به تابع پرداخت هزینه وتسویه حساب ارجاع داده میشود .ما باید در اینجا نمایه دیگری به عنوان تسویه حساب داشه باشیم به گونه ای که هر کاربر با رجوع به ان و انتخاب نوع هتل هزینه رزرو مربوطه را پرداخت کند و یک کد دریافت کند یا تایپینگ پرداخت برای ایشان سپس بازبه منوی کاربری خود رفته و کد وتایپینگ پرداختی خود را وارد کند تا عمل رزرو برای ایشان انجام شود.در صورت خواست کنسلی همان تابع کنسلی باز کاربر باید به نمایه تسویه حساب برود و هزینه مربوط به کنسلی با توجه به نوع هتل را پرداخت کند و با کد یا تایپینگ مربوطه یا حتی ترو کردن شرط عمل کنسلی برای ایشان صورت بگیرد.وقتی کنسلی صورت میگیرد در هر آپدیت که توسط دوره زمانی مشخص توسط ادمین صورت میگیرد باید هتل رزرو شده به لیست بازگردانده شود.در اینجا آپدیت ها و زمان بندی های رزوهای منظور تاریخ هاای که کاربر هتل را رزرو میکند تهمیت ویژه دارد
