Husordensregler
===============

Alle beboere i sameiet plikter å gjøre seg kjent med disse reglene.

Avfall
------

[Regler for søppel og avfall](/nyttig/soppel/).

Balkonger
---------

[Regler for balkongene](/nyttig/balkonger/).

Brann
-----

[Brannforskriftene for blokka](/nyttig/brannvern/).

Dugnad
------

[Regler for dugnad](/nyttig/dugnad/).

Eierskifte
----------

[Regler for eierskifte](/nyttig/eierskifte/).

Erstatningsansvar
-----------------

[Regler for erstatningsansvar](/nyttig/erstatningsansvar/).

Heis
----

Se [reglene om heisbruk](/nyttig/heis/).

Husdyr
------

[Regler for dyrehold](/nyttig/dyrehold/).

Lufting
-------

Lufting av leilighet må ikke skje gjennom fellesgang.

Oppbevaring
-----------

[Regler for fellesarealer](/nyttig/fellesarealer/).

Oppussing
---------

[Regler for oppussing og vedlikehold](/nyttig/oppussing/).

Parkering
---------

[Regler for parkering](/nyttig/parkering/).

Ro
---

[Regler om ro](/nyttig/ro/) i blokken.

Skilt
-----

[Regler for navneskilt](/nyttig/skilt/).

Sykler
------

[Regler for sykler](/nyttig/sykler/).

Utearealer
----------

[Regler for felles- og utearealer](/nyttig/fellesarealer/).

Utleie
------

[Regler for utleie](/nyttig/utleie/).

Vaskeri
-------

[Regler for vaskeriet](/nyttig/vaskeri/).

Andre regler
------------

Beboere og eiere bes også gjøre seg kjent med andre regler, som finnes på sameiet sin hjemmeside.