Nøkler
======

Nøkkelansvarlig
---------------

For kjøp av nøkler ta kontakt med styret.

Systemnøkler
------------

Systemnøkler for hovedinngang, vaskeri og kjeller.

Pris: kr 500 pr nøkkel.

Sikringsskapnøkler
------------------

Nøkler til sikringsskap / rom med sikringer i oppgangene. Det finnes to typer av disse nøklene (en lang og en kort type). Det er standard sikringsskapnøkler som brukes. Disse kan du kan få kjøpt på f.eks. Jernia (men du må vite hvilken type du trenger). Du kan også kjøpe disse nøklene direkte av nøkkelansvarlig.

Pris: kr 200 pr nøkkel.

Postkassenøkler
---------------

Nøkler til postkasser må eier selv sørge for å kopiere opp. Styret har ingen kopier av disse. Om man mister alle nøkler må sylinder byttes ut. Da kan firmaet som leverte postkassene til oss, Servicegruppen AS kontaktes.

Leilighetsnøkler
----------------

Hver seksjonseier er selv ansvarlig for sin egen entrédør og nøkkelen til denne, og styret har ikke kopi av nøklene eller anledning til å lage kopier. Dersom du har mistet nøklene må du med andre ord få en låsesmed til å hjelpe deg. Ved eierskifte anbefales det å bytte sylinder. Det er en enkel jobb, som de fleste vil klare selv.

Bodnøkler
---------

Vanlige hengelåser benyttes her, og styret har ikke kopi av disse nøklene. Ta kontakt med styret om du har mistet nøklene dine og trenger å få klippet opp hengelåsen til din egen bod.
