Ekstraordinært sameiemøte oktober 2019
======================================

Den 15 oktober 2019 ble det avholdt et ekstraordinært sameiemøte angående kjøp av garasjeplasser i FB4. Dokumenter for møtet finner du under:

* [Innkalling med vedlegg](Innkalling_FB2_2019-10-15.pdf)
* [Referat](Referat_FB2_2019-10-15.pdf)
