Sameiemøte 14. september 2015
=============================

Det ble holdt et Ekstraordinært sameiemøte den 14. september. Last ned filene under for mer informasjon.

[Innkalling](Innkalling_FB2_2015-09-14.pdf)

[Referat](Referat_FB2_2015-09-14.pdf)

[Utfyllende informasjon angående ekstrainnbetalinger](Utfyllende_informasjon_angaaende_ekstrainnbetalinger_som_foreslaatt_av_styret_september_2015.pdf)

[Lysark om finansiering](lysark_finansiering.pdf)

[Lysark om vedtekter](lysark_vedtekter.pdf)
