Fellesarealer
=============

Gjenstander
-----------

Det er forbudt å forlate egne gjenstander (barnevogner, rullatorer, kjelker, sykler etc.) i fellesarelene til sameiet (som på fellesbalkonger, i kjeller og i ganger). Personlige gjenstander skal ikke lagres i fellesarealene, blant annet av fare for blokkering av rømningsveier. Du må oppbevare personlige eiendeIer i leiligheten og boden din, også ting som du har planlagt å kaste. Det er med andre ord forbudt å sette igjen personlige gjenstander, søppel eller lignende, i fellesarealene. Gjenstander som blir satt i fellesarealene vil bli fjernet på eiers bekostning, det vil si at beboere som blir tatt i å gjøre dette vil bli fakturert for rydding og bortkjøring.

Røyking
-------

Røyking i fellesarealene er forbudt.

Utearealer
----------

Plener, beplantning, bord, stoler, grill etc. er til felles benyttelse og glede for beboerne. Det er for den enkelte å delta i stell av planter og vedlikehold. Ved bruk av fellesarealer må den enkelte rydde opp etter seg.

Dører
-----

Utgangsdører og dører til bruksrom skal alltid holdes låst.
