Ordinært sameiemøte Mandag 27. april 2020
=========================================

Mandag 27. april 2020 ble det avholdt et ordinært sameiemøte på Zoom. Dokumenter for møtet finner du under:

* [Innkalling med vedlegg (regnskap, budsjett og sakspapirer)](Innkalling_FB2_2020-04-27.pdf)
* [Referat](Referat_FB2_2020-04-27.pdf)
