TV og Internett
===============

Avtale med Get/Telia
--------------------

Sameiet har avtale med [Telia](https://www.telia.no/) (tidligere [Get](https://www.get.no/)), via [Kringsjånett](http://www.kringsjaanett.com/). Tilgang til kabel-TV og internett er inkludert i fellesutgiftene. Det er mulig å oppgradere hastigheten fra den som er inkludert. Få mer informasjon fra Telias kundeservice på telefon 02123, eller via epost på [Telia sine kundeservicesider](https://www.telia.no/kundeservice/).

Avtale med Lynet Internett
--------------------------

Sameiet har avtale med [Lynet Internett](https://lynet.no/). På deres hjemmeside kan du [bestlle](https://lynet.no/bestill) en tilkobling med høy hastighet og få mer informasjon.