Generell info
=============

Fakta om Sameiet Folke Bernadottesvei 2, forkortet fb2
------------------------------------------------------

- Øverste organ er sameiermøtet som holdes en gang hvert år, i april.
- Styret består av styreleder, to styremedlemmer og to varamedlemmer ([se informasjon om styret](/styret/)).
- Se egen side for kontaktinformasjon.

Blokken var ferdigbygd i 1962. Fram til 2003 ble blokka drevet av en stiftelse, med utleieleiligheter fortrinnsvis tildelt funksjonshemmede. NHF Oslo vedtok da å oppløse stiftelsen og seksjonere blokka. Sameiet ble formelt stiftet i desember 2004.

Forretningsfører
----------------

Kontakt forretningsfører, [Sandberg Regnskap AS](https://www.sandbergregnskap.no/) for spørsmål om husleie og regnskap.

Kontaktperson: [Cathrine Sandberg](https://www.sandbergregnskap.no/kontakt/), telefon 466 80 778.

Revisor
-------

Nitschke AS.

Kontaktperson: Morten Hurum, telefon 67 10 77 18.

Generell informasjon
--------------------

<table>
<tr><td class="a">Navn:</td><td class="b">Sameiet Folke Bernadottesvei 2</td></tr>
<tr><td class="b">Gårds / bruksnummer:</td><td class="a">50 / 296</td></tr>
<tr><td class="a">Selskapsform:</td><td class="b">Eierseksjoner</td></tr>
<tr><td class="b">Organisasjonsnummer:</td><td class="a"><a href="http://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=987736615
">987736615</a></td></tr>
<tr><td class="a">Antall seksjoner:</td><td class="b">73 (<a href="/om-sameiet/seksjonene/">seksjonsoversikt</a>)</td></tr>
<tr><td class="b">Byggeår:</td><td class="a">1962</td></tr>
<tr><td class="a">Heis:</td><td class="b">Ja (2 stykk)</td></tr>
<tr><td class="b">Dyrehold:</td><td class="a">Ja</td></tr>
<tr><td class="a">Parkering:</td><td class="b">Ja</td></tr>
<tr><td class="b">Fellesfyring:</td><td class="a">Nei</td></tr>
<tr><td class="a">Fellesvarmtvann:</td><td class="b">Ja</td></tr>
</table>

Forsikring
----------

<table>
<tr><td class="b">Navn:</td><td class="a">If forsikring</td></tr>
<tr><td class="a">Polisenummer:</td><td class="b">2719751</td></tr>
</table>

Samarbeidspartnere
------------------

ISS Skadedyrkontroll / Anticimex
ISS Snømåking/strøing
Norsk Brannvern
Berendsen
Bakken Renhold
Kringsjånett
Mobile Norway (Network Norway)
OTIS - Heis
Electrolux - vaskemaskiner og tørketrommel - v/Bjørn Kåsine.
KABA Møller Undall - dørtelefoner

Reklame foran dører og i postkasser med forbehold
-------------------------------------------------

Merk at det er strengt forbudt å legge ut reklame foran dører, i postkasser til personer med forbehold, i fellesarealer eller andre steder. Utplassert reklame vil fjernes, og de ansvarlige vil bli fakturert for rydding og bortkjøring.