Ekstraordinært sameiemøte 30. september 2016
============================================

Det ble avholdt et ekstraordinært sameiemøte den 30. september 2016. Last ned [innkallingen](Innkalling_FB2_2016-09-30.pdf) og [referatet](Referat_FB2_2016-09-30.pdf) for mer informasjon.
