* xref:messaging:messaging-books:Meldingsutveksling.adoc[Altinn Melding og formidling]
** xref:messaging:messaging-introduction:Introduksjon.adoc[Introduksjon]
** xref:messaging:messaging-solutions-as-is:Løsninger as-is.adoc[Løsninger as-is]
*** xref:messaging:messaging-solutions-as-is:Altinn Broker As-Is.adoc[Altinn Broker As-Is]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Føringer - lovverk og standarder (påtenkt).adoc[Føringer - lovverk og standarder (påtenkt)]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling 2.0 - kapabiliteter.adoc[Altinn formidling 2.0 - kapabiliteter]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn Formidling 2.0 - Roller.adoc[Altinn Formidling 2.0 - Roller]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling - applikasjonstjenester - flow.adoc[Altinn formidling - applikasjonstjenester - flow]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling 2.0 - applikasjonstjenester - service usage.adoc[Altinn formidling 2.0 - applikasjonstjenester - service usage]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling 2.0 - applikasjonstjenester og API-er.adoc[Altinn formidling 2.0 - applikasjonstjenester og API-er]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling 2.0 - forretningstjenester og prosesser (Steinars modell).adoc[Altinn formidling 2.0 - forretningstjenester og prosesser (Steinars modell)]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling 2.0 - sekvensdiagram (påbegynt).adoc[Altinn formidling 2.0 - sekvensdiagram (påbegynt)]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn formidling 2.0 - informasjonsmodell (påbegynt).adoc[Altinn formidling 2.0 - informasjonsmodell (påbegynt)]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Atlinn 2.0 formidling - applikasjoner og teknologier.adoc[Atlinn 2.0 formidling - applikasjoner og teknologier]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn Formidling 2.0 - eksisterende løsningsskisse.adoc[Altinn Formidling 2.0 - eksisterende løsningsskisse]
**** xref:messaging:solution-altinn-formidling:Altinn 2.0 formidling - assessment.adoc[Altinn 2.0 formidling - assessment]
*** xref:messaging:messaging-solutions-as-is:Altinn Correspondance As-Is.adoc[Altinn Correspondance As-Is]
*** xref:messaging:messaging-solutions-as-is:Osv..adoc[Osv.]
** xref:messaging:messaging-user-needs:Brukerbehov.adoc[Brukerbehov]
*** xref:messaging:messaging-user-needs:Epics og user stories.adoc[Epics og user stories]
*** xref:messaging:messaging-user-needs:Ikke-funksjonelle krav.adoc[Ikke-funksjonelle krav]
*** xref:messaging:messaging-user-needs:Osv..adoc[Osv.]
** xref:messaging:messaging-architecture:Arkitektur - målbilder.adoc[Arkitektur - målbilder]
*** xref:messaging:messaging-architecture:Kapabiliteter.adoc[Kapabiliteter]
*** xref:messaging:messaging-architecture:Forretningstjenester.adoc[Forretningstjenester]
*** xref:messaging:messaging-architecture:Applikasjonstjenester.adoc[Applikasjonstjenester]
*** xref:messaging:messaging-architecture:Osv..adoc[Osv.]
** xref:messaging:messaging-solutions-to-be:Løsninger to-be.adoc[Løsninger to-be]
*** xref:messaging:messaging-solutions-to-be:Altinn Broker to-be.adoc[Altinn Broker to-be]
*** xref:messaging:messaging-solutions-to-be:Altinn Correspondance to-be.adoc[Altinn Correspondance to-be]
*** xref:messaging:messaging-solutions-to-be:Osv..adoc[Osv.]
** xref:messaging:messaging-roadmap:Veikart.adoc[Veikart]
*** xref:messaging:messaging-roadmap:Overordnet veikart.adoc[Overordnet veikart]
*** xref:messaging:messaging-roadmap:Osv..adoc[Osv.]
** xref:messaging:messaging-appendixes:Vedlegg.adoc[Vedlegg]
*** xref:messaging:messaging-appendixes:Kladd.adoc[Kladd]
**** xref:messaging:messaging-appendixes:Diverse kladd (Erik).adoc[Diverse kladd (Erik)]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:Mønstre.adoc[Mønstre]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Samhandlingsmønstre - de viktigste.adoc[Samhandlingsmønstre - de viktigste]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Samhandlingsmønstre og meldingstyper.adoc[Samhandlingsmønstre og meldingstyper]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Utvekslingsmønstre.adoc[Utvekslingsmønstre]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Utvekslingsmønstre - oversikt (canvas).adoc[Utvekslingsmønstre - oversikt (canvas)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Map utvekslingsmønstre til samhandlingsmønstre.adoc[Map utvekslingsmønstre til samhandlingsmønstre]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:Deling av data (Erik, 2019).adoc[Deling av data (Erik, 2019)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Del og innhent data, verdistrøm.adoc[Del og innhent data, verdistrøm]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Del og innhent data og hendelser, detaljert verdistrøm datatilbyder med kapabiliteter.adoc[Del og innhent data og hendelser, detaljert verdistrøm datatilbyder med kapabiliteter]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Innhent data, detaljert verdistrøm konsument med kapabiliteter.adoc[Innhent data, detaljert verdistrøm konsument med kapabiliteter]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Tilrettelegg for datadeling.adoc[Tilrettelegg for datadeling]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Del og innhent data - overordnet aktørbilde.adoc[Del og innhent data - overordnet aktørbilde]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:Sammenhengende tjenester Erik, 2019).adoc[Sammenhengende tjenester Erik, 2019)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Sammenhengende tjenester - Overordnede verdistrømmer.adoc[Sammenhengende tjenester - Overordnede verdistrømmer]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Del data , detaljert verdistrøm datatilbyder med kapabiliteter.adoc[Del data , detaljert verdistrøm datatilbyder med kapabiliteter]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Innhent data, detaljert verdistrøm konsument med kapabiliteter.adoc[Innhent data, detaljert verdistrøm konsument med kapabiliteter]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Overordnet verdistrøm - Samhandle i tverrgående prosesser.adoc[Overordnet verdistrøm - Samhandle i tverrgående prosesser]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Utfør steg i samhandlingsprosess.adoc[Utfør steg i samhandlingsprosess]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:EU.adoc[EU]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:OPEN DEI Building Blocks (2021).adoc[OPEN DEI Building Blocks (2021)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:OPEN DEI Building Blocks (2022).adoc[OPEN DEI Building Blocks (2022)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Gaia-X .adoc[Gaia-X ]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Promoteheus-X Building blocks (2022).adoc[Promoteheus-X Building blocks (2022)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Simple building blocks level 1.adoc[Simple building blocks level 1]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Simpl Data Services.adoc[Simpl Data Services]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Simpl Infrastructure connector services.png.adoc[Simpl Infrastructure connector services.png]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Simpl Administration Services.adoc[Simpl Administration Services]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:Saksbehandling RA (2021).adoc[Saksbehandling RA (2021)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Overordnet verdistrøm (RA saksbehandling).adoc[Overordnet verdistrøm (RA saksbehandling)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Forvaltningsmessige evner.adoc[Forvaltningsmessige evner]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Operative evner.adoc[Operative evner]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:Modelleringskonvensjoner.adoc[Modelleringskonvensjoner]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Archimate-symboler.adoc[Archimate-symboler]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Realisering.adoc[Realisering]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Abstraksjon eksempler.adoc[Abstraksjon eksempler]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Abstraksjon - data.adoc[Abstraksjon - data]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Abstraksjon - tjeneste.adoc[Abstraksjon - tjeneste]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Abstraksjon - interface.adoc[Abstraksjon - interface]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Abstraksjon - prosess.adoc[Abstraksjon - prosess]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Abstraksjon - ressurser.adoc[Abstraksjon - ressurser]
***** xref:messaging:messaging-appendixes:Annet.adoc[Annet]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Felles økosystem (Kartverkets framstilling).adoc[Felles økosystem (Kartverkets framstilling)]
****** xref:messaging:messaging-appendixes:Metadatakatalog RA (Erik, Riksrevisjonen).adoc[Metadatakatalog RA (Erik, Riksrevisjonen)]